En Son Film & Sinema Haberleri

Şu anki dizilerde ergenus ve tutuyor zaten timurun film yapma sebebide ergenlere güvenmesidir

Büşrayı baya popüler yaptı bu kitap bütün kızlar tanıyor

Şu anki dizilerde ergenus ve tutuyor zaten timurun film yapma sebebide ergenlere güvenmesidir

Büşrayı baya popüler yaptı bu kitap bütün kızlar tanıyor
Demek istediğim youtube'daki vloggerların oyuncu bulamayıp oyuncu diye bize kakalanması yani
(şuanlık bi örnek yok)

Demek istediğim youtube'daki vloggerların oyuncu bulamayıp oyuncu diye bize kakalanması yani
(şuanlık bi örnek yok)
Yetenek işi birazda

Serenay mesela okumamış ama şu an iyi bir oyuncu

Ama çok mantıklı yapmış timur mesela adını duymadığımız yayınevleri wattpad kitaplarıyla duyuruyor adlarını

Yetenek işi birazda

Serenay mesela okumamış ama şu an iyi bir oyuncu

Ama çok mantıklı yapmış timur mesela adını duymadığımız yayınevleri wattpad kitaplarıyla duyuruyor adlarını
Evet yetenek işi. Mankenlikten gelme. Kenan, kıvanç, çağatay da mankendi. Mesela @xemrexxx oyuncu olarak görmez..
120m olan kitabı peagasus cıkarmış, bilinmeyen yayınevi

Evet yetenek işi. Mankenlikten gelme. Kenan, kıvanç, çağatay da mankendi. Mesela @xemrexxx oyuncu olarak görmez..
kıvanç gayet iyi oyuncu
çağatay olabilir yaşı genç 30 a kadar yeteneksiz kalabilir 30a ka öğrenemezse eleştiri yağmuru yaparım

Daha böyle olan 2827272772 tane kitap var bir sürü kitap basıldı adını bilmediğimiz yayın evleriyle

Karayip Korsanları Salazar'ın İntikamı filminden yeni bir tanıtım geldi. Tanıtımda Sparrow da var

A2 şimdide Şeytanın Gözyaşlarını yayinlayacakmis

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

The Ottoman Lieutenant dan yeni fragman geldi. Filmi dört gözle bekliyorum. Haluk Bilginer ve Selçuk Yöntem eminim iyi iş çıkarmıştır.

Gördüm o haberi hiç de memnun olmadım açıkçası. Sanırım aynı evrende geçen yan bir hikaye çekecekler. Çünkü 3'lemenin tekrar çekilmesi falan dediğin gibi korkunç bir ihtimal. Öyle bir remake i benim bünyem kaldırmaz yani. Ki ekipte adı geçenler çok vasat adamlar. Tüm umutları daha başlamadan söndürecek bir durum. Ne yaparlarsa yapsınlar o ismin adını kirletmesinler başka bir şey istemiyorum.

orjinalini aratacağı kesin ama tekrar o güzel sahnelere dönüş yapmak ve aslıyla karşılaştırmak bile keyifli olabilir yani çeksinler bence bir mahsuru yok

hiç olmamışsa bile matrix in parodisi niyetine bir göz atarız

cin göz recaimi ayhan ışığın oıyndığı filmimi yapacakmış kenan 😱

TAFF gibi bir şirket şimdi de Wattpad uyarlamalarına mı başladı?

Ahaha wattpat'ten mi uyarlama
@xemrexxx

çiğdem çikinellasının bu gece uyutmayacak olan haberle günü noktalayalım
@gizem ak @sürgünüm @mrt-06 @denizz19 @Harunnn60 @Dosi