Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,072
- Puanı
- 1,060
maç varken izledim nasıl buldun sen izledin mi @xemrexxxkoş @Damien Duff reyiz![]()
maç varken izledim nasıl buldun sen izledin mi @xemrexxxkoş @Damien Duff reyiz![]()
bir sahnesini izledim çilek in babası kötü çıkmışmaç varken izledim nasıl buldun sen izledin mi @xemrexxx
Peri liderliği seçimini kaybetti diye Dünyadaki altı kıtayı üst üste koyup pankek yapmaya çalıştı 500 yıl önceki seçimde Periler heyeti başkanıda seçimle seçiliyordu Periliçenin yerine geçmeye çalıştı seçimle ama yeterli oy alamadı ve yenildi @xemrexxxbir sahnesini izledim çilek in babası kötü çıkmış![]()
İlginç bir pankek olurmuş reyiz 😵Peri liderliği seçimini kaybetti diye Dünyadaki altı kıtayı üst üste koyup pankek yapmaya çalıştı 500 yıl önceki seçimde Periler heyeti başkanıda seçimle seçiliyordu Periliçenin yerine geçmeye çalıştı seçimle ama yeterli oy alamadı ve yenildi @xemrexxx
Dünyadaki Altı kıtayı pankek yapmaya çalıştı Çilek’in babası 500 yıl önce seçimi kaybedince @xemrexxx6 kıtalı hiç duymamıştım![]()
Kız bunlar 700 yaşa yakın emekli olmuyorlar mıydı kaç yaşında çilek in babası 😱Dünyadaki Altı kıtayı pankek yapmaya çalıştı Çilek’in babası 500 yıl önce seçimi kaybedince @xemrexxx
Periliçe eskisinde emekli oldu Dudu kötü Sihir yapınca Betüş Periliçeliği verdiKız bunlar 700 yaşa yakın emekli olmuyorlar mıydı kaç yaşında çilek in babası 😱
Olaylar olaylar reyiz 😱Periliçe eskisinde emekli oldu Dudu kötü Sihir yapınca Betüş Periliçeliği verdi
Fantastik yapalım demişler @xemrexxxO nasıl çocuk 😱
Maliyettendir @xemrexxx