ben bilgilerini paylaşınca ilgini çekiyor amaHer parlak ilgimi çekecek diye bir kaide mi var?
ben bilgilerini paylaşınca ilgini çekiyor amaHer parlak ilgimi çekecek diye bir kaide mi var?
Sen ortada kalma diye öyle gösteriyorum.ben bilgilerini paylaşınca ilgini çekiyor ama
paylaştığım fotoları profil resmi bile yapıyorsunSen ortada kalma diye öyle gösteriyorum.
Uydurma.paylaştığım fotoları profil resmi bile yapıyorsun
Hahah uyum farkı 🤓
Güzel duruyor. Güzel yansımış eski ruhu tazelemek için izlemek iyi olurmerakla beklediğim bir film sinemaya kesinlikle gideceğim galiba kışın gelecek .fenerbahçeli arkadaşlar isterlerse bakabilirler. @RüzgarGülü
Sen ve @Emre Ozansoy dan daha çok değişmişlerUydurma.
Ben ne alaka?
Aaa neden iğrençti soğan mı yemişler öncesinde.
önceki dizide abi-kardeşi oynamışlardı kızcağız garipsemiş o yüzdenAaa neden iğrençti soğan mı yemişler öncesinde.
Yuhhh çok haklılar başka oyuncu mu kalmadı.önceki dizide abi-kardeşi oynamışlardı kızcağız garipsemiş o yüzden
Rahmetsiz Çiğdem oğlanın totosunu beğenip 39 mesaj yazmıştı konuya ; o garipsemezdiYuhhh çok haklılar başka oyuncu mu kalmadı.
Banane be ondan. .ssRahmetsiz Çiğdem oğlanın totosunu beğenip 39 mesaj yazmıştı konuya ; o garipsemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?