Drama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demekDrama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasın
Drama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demekDrama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasın
Deneme çekimi videoları bekliyoruz o zamanDrama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demek
@Angelica hepsini parçalar... Tek başına kaçırır bıyıklıyı 😁😁😊Ay resmen böyle konulu film mi yapıyorlar? 😱 Film ayağına adamı gerçekten kaçırırlarsa görürüm o zaman.
Psikolojik destek alıyor mu? İçi çürür insanın be.Tabikii günde 783622 dizi izler benim melom hepside dramatik de mi gızz @Angelica
Benden kaçırabilir mi orası muamma.@Angelica hepsini parçalar... Tek başına kaçırır bıyıklıyı 😁😁😊
Sende bunlara inanıyormusunPsikolojik destek alıyor mu? İçi çürür insanın be.
İnanmamam için geçerli bir sebebin var mı?Sende bunlara inanıyormusun
2 yıl dizi ve film izleme inanayım deeeİnanmamam için geçerli bir sebebin var mı?
Varİnanmamam için geçerli bir sebebin var mı?
Bak ya acıması da yokDert etmem pert ederim, sorry.
Burak Özçivit, fantezilerini film yapmışBöyle saçma filmler izlemek de iyi olur kafayı resetlemek açısından bekliyoruz bakalım
Drama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasın
Ay resmen böyle konulu film mi yapıyorlar? 😱 Film ayağına adamı gerçekten kaçırırlarsa görürüm o zaman.
Drama @Angelica dan sorulur sen ne diyorsun drama demek Melo demek
Abla , bu fırfır bilmez. Melo cebinde selpaksız dolaşamaz.@Angelica
@Angelica hepsini parçalar... Tek başına kaçırır bıyıklıyı 😁😁😊
Bizim forumdaki dişiler + @serhatt tiktağını sıralamışlarSende bunlara inanıyormusun
Halimden memnunum ben
------
Drama aşığı olduğum doğrudur
Ahajaajajajaan bu iyiydi.2 yıl dizi ve film izleme inanayım deee
Söyle dinliyorum.
Çok uzun anlatamamAhajaajajajaan bu iyiydi.
Söyle dinliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?