Sevgilisi yok ki Aras'ın.Ben aras tan şüpheleniyorum ; Cem Yılmazı Tarkan’ı falan geçti reklam gelirinde ;sürekli büyük markalarla çalışıyor en son serenay böyleydi arkasından zengin herif ve Ayşe barım çıkmıştı![]()
Sevgilisi yok ki Aras'ın.Ben aras tan şüpheleniyorum ; Cem Yılmazı Tarkan’ı falan geçti reklam gelirinde ;sürekli büyük markalarla çalışıyor en son serenay böyleydi arkasından zengin herif ve Ayşe barım çıkmıştı![]()
Senin gibi erkek gördü mü coşuyor aras daSevgilisi yok ki Aras'ın.![]()
Sanane bundan.Senin gibi erkek gördü mü coşuyor aras da
Ekli dosyayı görüntüle 136440Ekli dosyayı görüntüle 136441Ekli dosyayı görüntüle 136442
Gizem çözmeyi severimSanane bundan.![]()
Git içi dolu şeyler çöz.Gizem çözmeyi severim![]()
Seni pis iftiracı!!!
Seni pis iftiracı!!!
Faruk Turgut , timurş ve Kerem çatay paraları laçırıyor mu ne verdi rekortmenleri listesinde isimleri yokSeni pis iftiracı!!!
Sana sormalı.Faruk Turgut , timurş ve Kerem çatay paraları laçırıyor mu ne verdi rekortmenleri listesinde isimleri yok
Ekli dosyayı görüntüle 136679
Her foku biliyin ya.ben ne mana 😱
bunlardan daha önemli olanların vergilerini tutarım bunlara gerek yokHer foku biliyin ya.![]()
Kendini tut.bunlardan daha önemli olanların vergilerini tutarım bunlara gerek yok![]()
En sevdiğin yüzsüz buymuşKendini tut.![]()
Aaa doğru.
@mrt-06 bacım parti hazırlıklarına başlamış 40 gün 40 gece eğlence düzenleyecekmişAaa doğru.![]()
Aaaa doğruysa partide her şey benden.@mrt-06 bacım parti hazırlıklarına başlamış 40 gün 40 gece eğlence düzenleyecekmiş@Bully @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Dosi @Gerekli24 @Angelica @cookies @Aserat @offensive
Bi bitmedi bildirimlerin. Hepsine bakmaya çalıştım. Arada kaçırdıklarım olduysa kusura bakma (kendin bile kaç yere yaptığını hatırlamıyorsundur@mrt-06 bacım parti hazırlıklarına başlamış 40 gün 40 gece eğlence düzenleyecekmiş@Bully @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @12.Adam @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Dosi @Gerekli24 @Angelica @cookies @Aserat @offensive
kaos çıkarıp kaostan şikayet etmenBi bitmedi bildirimlerin. Hepsine bakmaya çalıştım. Arada kaçırdıklarım olduysa kusura bakma (kendin bile kaç yere yaptığını hatırlamıyorsundur)
Uyumaya çekileyim (tam anlamı ile kaos dolu bir gün geçirdim, yoruldum)
Aa yok be, ben masum ve mağdur olan tarafımkaos çıkarıp kaostan şikayet etmengut nayt
![]()