En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

benim ingilizcemle öyle bişey demekti ama şimdi olayın aslını ingilizce uzmanı @Dr. Sabahat a sormak lazım

dur ben sorayım ?
hello @Dr. Sabahat , what iz diz intersection ? hı söyle hadi ?

@Çiğdem- in efsun gibi tipsizle uzaktan yakından alakası yok
çiğdem selena gomeze benziyor
)
selena gomezden çok obeze benziyor desen anlardım en azından neden evde kaldığı anlaşılırdı
haa zeka olarak benziyor olabilir sonuçta selena gomez de custin biberle birlikte olmuştu çiğdem de topik oğlan seviyor
))

Gördüm.
Efsun ile Walking Dead bence çok uyumlu.

Bilmiyorum yorumunu.
Korku-Gerilim-Psikolojik diziymiş.
dergiyi inceledim my kösem-gk-kara sevda-kördüğüme 2 kere yer verilmiş sadece fark-ı star
zaten kiralık aşkla paramparçayı tanıtmamışlar gk şile köseme yoğunlaşacaklar demek ki

Kösem'in Cannes'i görmesi iyi oldu ama Timurda çok fazla bölüm satmasın. 26 yada 39 bölümlük paket yapsın.

Paramparçaya şaşırdım sen iyi diyordun. GK başroller sayesinde iyi gidiyor .

Kösem'in Cannes'i görmesi iyi oldu ama Timurda çok fazla bölüm satmasın. 26 yada 39 bölümlük paket yapsın.

Paramparçaya şaşırdım sen iyi diyordun. GK başroller sayesinde iyi gidiyor .
paramparça zaten 50 küsür ülkeye satıldı nisanda 70 e tamamlarlar ayrıca istanbuldaki fuar tanırtım fuarı paramparçayı tanıyan tanımıştır şimdiye:::
bu arada OSN kösemden sonra paramparçaya da başlamış diriliş ve filintadan ses yok hala

helal olsun güzele güzel demek lazım
yani sende görüyorsunki selena gibi güzel bir kızın efsun gibi at ağızlı bir kadınla yarıştırılması haksızlık
hahah sanada helal olsun bence az seçici ol işte böyle her cadolozoda güzel deme

koca gözlü kızı kurtardık bu sefer de anası öldü yazık oldu çiğdem yaşlandı büyüleri sekiyor başkasının başına konuyor artık

artık anasıda ölsün kalmış üç bölüm zaten
kızı kurtardığınıza şükredin