En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
6.resimde trt nin dizileri topluca var :D my kösem -kara sevda-gk gelince dirilşe falan tam sayfa yer vermiyor yabancı dergiler :A çiğdem safozu abd dizisi reserruction adıyla sattırmaya çalışıyor diziyi yemezler:A @DarkLeqenD ya da @HarzeM de olabilir bunu yapan :D

intersection o dediğinse millet çiğdemin pRLAKLARI çözmüş küfür ediyor demektir aferin:A

benim ingilizcemle öyle bişey demekti ama şimdi olayın aslını ingilizce uzmanı @Dr. Sabahat a sormak lazım :)
dur ben sorayım ?
hello @Dr. Sabahat , what iz diz intersection ? hı söyle hadi ? :)

@Çiğdem- in efsun gibi tipsizle uzaktan yakından alakası yok:) çiğdem selena gomeze benziyor :))
selena gomezden çok obeze benziyor desen anlardım en azından neden evde kaldığı anlaşılırdı :D haa zeka olarak benziyor olabilir sonuçta selena gomez de custin biberle birlikte olmuştu çiğdem de topik oğlan seviyor :)))

Gördüm.
Efsun ile Walking Dead bence çok uyumlu. :A

Bilmiyorum yorumunu. :D Korku-Gerilim-Psikolojik diziymiş. :D
dergiyi inceledim my kösem-gk-kara sevda-kördüğüme 2 kere yer verilmiş sadece fark-ı star :A zaten kiralık aşkla paramparçayı tanıtmamışlar gk şile köseme yoğunlaşacaklar demek ki :F

selena gomezden çok obeze benziyor desen anlardım en azından neden evde kaldığı anlaşılırdı :D haa zeka olarak benziyor olabilir sonuçta selena gomez de custin biberle birlikte olmuştu çiğdem de topik oğlan seviyor :)))

dergiyi inceledim my kösem-gk-kara sevda-kördüğüme 2 kere yer verilmiş sadece fark-ı star :A zaten kiralık aşkla paramparçayı tanıtmamışlar gk şile köseme yoğunlaşacaklar demek ki :F
Kösem'in Cannes'i görmesi iyi oldu ama Timurda çok fazla bölüm satmasın. 26 yada 39 bölümlük paket yapsın. :F
Paramparçaya şaşırdım sen iyi diyordun. GK başroller sayesinde iyi gidiyor . :A

Kösem'in Cannes'i görmesi iyi oldu ama Timurda çok fazla bölüm satmasın. 26 yada 39 bölümlük paket yapsın. :F
Paramparçaya şaşırdım sen iyi diyordun. GK başroller sayesinde iyi gidiyor . :A
paramparça zaten 50 küsür ülkeye satıldı nisanda 70 e tamamlarlar ayrıca istanbuldaki fuar tanırtım fuarı paramparçayı tanıyan tanımıştır şimdiye::::D bu arada OSN kösemden sonra paramparçaya da başlamış diriliş ve filintadan ses yok hala :F