En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o3 çalışıyor
bakalım sürgünüm ve @batuhankaralar ın ay yapımında kalmasına değecek mi
@destere @Çiğdem- @Almila @cookies @Harunnn60 @Aserat

İşbu belirsizlikten ilham alan ismi lazım değil büyük bir yapım şirketi Ulusoy'a, rivayet olunur ki 40 bölüm peşin, bölüm başına da 110 bin lira transfer ücreti önermiş. (Misal 5 önerdilerse kulaktan kulağa olmuştur o para 110 bin lira) Hatta Ay Yapım sözleşmesinden doğan ceza-i şartı da ödemek istemişler. Ancak Ulusoy bu teklife, olumsuz cevap vermiş.

@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim
@Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da
@HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD

@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim
@Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da
@HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD

Koliba Show'la çalışmalıydı gitti Yeter'i ATV'ye verdi bak Fatih Harbiye'ye nasıl uğurlu gelmişiz.

canm kösemde birleşik arap emirliklerinde 10 da yayınlanıyor. olur böyle şeyler.kösem yakında tüm ülkelerde pt2 ye atılırsa şaşırmam
arap liginin reytingleri açıklanıyor mu?kösem baya oldu başlayalı reytingleri nasıl acep

canım bnm tek kanal yayınlıyor ve önemli olan suudi arabistan saati
en çok kullanıcısı orada
fragmanlarda 3 tane saat yazıyor 21 suudi arabistan için 22 bae için 20 mısır için
24 ülke ama bu 3 olmadan kalanları tırt

osn isterse açıklıyor
ben yarınki bae reytinglerini bekliyom @Çiğdem- in gürkan uygun @GunesinOglu nun ece çeşmioğlusunun dizilerinin reytingleri çıkacak dubai tv de

biliyorum 3 ülke yazıyor.ksa nere bilmiyorum orada 9 da mısırda 8 de bae 10 da.

biliyorum 3 ülke yazıyor.ksa nere bilmiyorum orada 9 da mısırda 8 de bae 10 da.
KSA= kingdom of saudi arabia

aha bak my nin 3.sezonu öncesi reytingleri açıkladı 4 dizi vardı hanımın çiftliği-kurtlar vadisi ğusu ve hint dizisi
%80 my çıkmış osn sisteminde
ülke ülke göstermişti

zaten kösemi my 5.sezon olarak kakalamışlar araplara sırtmızı yere gelmez

iyi bakem.bu arada kuwait coşmuş

türkiyenin kadın yıldızı kim diye sormuşlar gazetecilere aslında5 gazeteciye sorulduğu için konusu açılabilir hele ki @batuhankaralar ın ay yapımından kimsecikler olmaması üzerine açıp dalgamızı geçebiliriz ancak bu tarz konular bize yakışmaz zaten starlar belli şişirmeleri halk patlatıyor
neyse biri elçin biri meryem biri bergüzar demiş tubişle bereni göremeyen @sürgünüm le @destere şok
@mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @HarzeM
http://www.radikal.com.tr/hayat/turkiyenin-kadin-stari-kim-1498964/