Kanal D'niz dizinizin nefesini kesti bariz bir şekilde.haddini bil uykunda nefesini keseriz
Kanal D'niz dizinizin nefesini kesti bariz bir şekilde.haddini bil uykunda nefesini keseriz
kuru kızımız ve korişimiz çıktı onları izlihyoruz seninle uğraşamayızKanal D'niz dizinizin nefesini kesti bariz bir şekilde.Biz de güle oynaya dizinizin katlini izledik.:a
Kaliteli kanalımızdan derhal uzak durunuz. Durmazsanız biz yapacağımızı biliriz ve kellenizi alırız.kuru kızımız ve korişimiz çıktı onları izlihyoruz seninle uğraşamayız
Koliba Show'la çalışmalıydı gitti Yeter'i ATV'ye verdi bak Fatih Harbiye'ye nasıl uğurlu gelmişiz.@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim@Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da@HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
Ekli dosyayı görüntüle 48307
@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim@Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da@HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
nasıl kendine pay çıkardı sen önce rezilliklerinizi örtKoliba Show'la çalışmalıydı gitti Yeter'i ATV'ye verdi bak Fatih Harbiye'ye nasıl uğurlu gelmişiz.
Doğruya doğru şimdi Koliba hiç dizi tutturamıyordu hem Fatih Harbiye sonra Yılanların Öcü sayemizde çıkış yakaladılar bir Gamsız Hayat tutmadı diye yapılır mı bu gitti Yeter.nasıl kendine pay çıkardı sen önce rezilliklerinizi ört
https://eksisozluk.com/17-ocak-2016-show-tv-raki-rezaleti--5018668?p=1
canm kösemde birleşik arap emirliklerinde 10 da yayınlanıyor. olur böyle şeyler.kösem yakında tüm ülkelerde pt2 ye atılırsa şaşırmam@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim@Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da@HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim@Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da@HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
canım bnm tek kanal yayınlıyor ve önemli olan suudi arabistan saaticanm kösemde birleşik arap emirliklerinde 10 da yayınlanıyor. olur böyle şeyler.kösem yakında tüm ülkelerde pt2 ye atılırsa şaşırmamarap liginin reytingleri açıklanıyor mu?kösem baya oldu başlayalı reytingleri nasıl acep
biliyorum 3 ülke yazıyor.ksa nere bilmiyorum orada 9 da mısırda 8 de bae 10 da.canım bnm tek kanal yayınlıyor ve önemli olan suudi arabistan saatien çok kullanıcısı oradafragmanlarda 3 tane saat yazıyor 21 suudi arabistan için 22 bae için 20 mısır için24 ülke ama bu 3 olmadan kalanları tırt
osn isterse açıklıyorben yarınki bae reytinglerini bekliyom @Çiğdem- in gürkan uygun @GunesinOglu nun ece çeşmioğlusunun dizilerinin reytingleri çıkacak dubai tv de
KSA= kingdom of saudi arabiabiliyorum 3 ülke yazıyor.ksa nere bilmiyorum orada 9 da mısırda 8 de bae 10 da.
iyi bakem.bu arada kuwait coşmuşKSA= kingdom of saudi arabia
aha bak my nin 3.sezonu öncesi reytingleri açıkladı 4 dizi vardı hanımın çiftliği-kurtlar vadisi ğusu ve hint dizisi%80 my çıkmış osn sistemindeülke ülke göstermişti
zaten kösemi my 5.sezon olarak kakalamışlar araplara sırtmızı yere gelmez
demek ki 24 ülke içinde kaliteden en çok kuveyt anlıyormuşiyi bakem.bu arada kuwait coşmuş
Demin TV2'de denk geldim ne kadar sıkıcı bir bölümdü Yakup olsa gönderme yapardım ne güzel.kanal d romanyanın geçen yıl en çok izlenen 20 programı listesi full öbgz rahmetli @yakup09 gurur duyardı@mrt-06 @destere @sürgünüm @cookies @vadikızı @Harunnn60 @HarzeMEkli dosyayı görüntüle 48316
kanal d romanyanın geçen yıl en çok izlenen 20 programı listesi full öbgz rahmetli @yakup09 gurur duyardı@mrt-06 @destere @sürgünüm @cookies @vadikızı @Harunnn60 @HarzeMEkli dosyayı görüntüle 48316
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?