En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o3 çalışıyor :D bakalım sürgünüm ve @batuhankaralar ın ay yapımında kalmasına değecek mi :D @destere @Çiğdem- @Almila @cookies @Harunnn60 @Aserat

İşbu belirsizlikten ilham alan ismi lazım değil büyük bir yapım şirketi Ulusoy'a, rivayet olunur ki 40 bölüm peşin, bölüm başına da 110 bin lira transfer ücreti önermiş. (Misal 5 önerdilerse kulaktan kulağa olmuştur o para 110 bin lira) Hatta Ay Yapım sözleşmesinden doğan ceza-i şartı da ödemek istemişler. Ancak Ulusoy bu teklife, olumsuz cevap vermiş.

@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim :bhr: @Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da:A @HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
vbgbgb.png

@mrt-06 senin fatih harbiyeyi sevmezdim ama başarısızlıklta bir dünya markası kpa yı saat 22-23 kuşağına attırmış 24 ortadoğu ülkesinde kendisi 21-22 kuşaına kurulmuş pek bir takdir ettim biricik dizim :bhr: @Almila nın memelisi kadir candır @Çiğdem- kılıklı neslihan da:A @HarzeM @Harunnn60 @vadikızı @cookies @DarkLeqenD
vbgbgb.png

Ekli dosyayı görüntüle 48307

Koliba Show'la çalışmalıydı gitti Yeter'i ATV'ye verdi bak Fatih Harbiye'ye nasıl uğurlu gelmişiz. :A

canm kösemde birleşik arap emirliklerinde 10 da yayınlanıyor. olur böyle şeyler.kösem yakında tüm ülkelerde pt2 ye atılırsa şaşırmam:Farap liginin reytingleri açıklanıyor mu?kösem baya oldu başlayalı reytingleri nasıl acep

canm kösemde birleşik arap emirliklerinde 10 da yayınlanıyor. olur böyle şeyler.kösem yakında tüm ülkelerde pt2 ye atılırsa şaşırmam:Farap liginin reytingleri açıklanıyor mu?kösem baya oldu başlayalı reytingleri nasıl acep
canım bnm tek kanal yayınlıyor ve önemli olan suudi arabistan saati :D en çok kullanıcısı orada:D fragmanlarda 3 tane saat yazıyor 21 suudi arabistan için 22 bae için 20 mısır için :D 24 ülke ama bu 3 olmadan kalanları tırt :A
osn isterse açıklıyor :D ben yarınki bae reytinglerini bekliyom @Çiğdem- in gürkan uygun @GunesinOglu nun ece çeşmioğlusunun dizilerinin reytingleri çıkacak dubai tv de:A

canım bnm tek kanal yayınlıyor ve önemli olan suudi arabistan saati :D en çok kullanıcısı orada:D fragmanlarda 3 tane saat yazıyor 21 suudi arabistan için 22 bae için 20 mısır için :D 24 ülke ama bu 3 olmadan kalanları tırt :A
osn isterse açıklıyor :D ben yarınki bae reytinglerini bekliyom @Çiğdem- in gürkan uygun @GunesinOglu nun ece çeşmioğlusunun dizilerinin reytingleri çıkacak dubai tv de:A
biliyorum 3 ülke yazıyor.ksa nere bilmiyorum orada 9 da mısırda 8 de bae 10 da.

biliyorum 3 ülke yazıyor.ksa nere bilmiyorum orada 9 da mısırda 8 de bae 10 da.
KSA= kingdom of saudi arabia :D
aha bak my nin 3.sezonu öncesi reytingleri açıkladı 4 dizi vardı hanımın çiftliği-kurtlar vadisi ğusu ve hint dizisi :) %80 my çıkmış osn sisteminde:A ülke ülke göstermişti :A
OSN%20Survey%20-%20Popularity%20of%20Hareem%20Al%20Sultan%20Season%203.jpg
zaten kösemi my 5.sezon olarak kakalamışlar araplara sırtmızı yere gelmez:A

KSA= kingdom of saudi arabia :D
aha bak my nin 3.sezonu öncesi reytingleri açıkladı 4 dizi vardı hanımın çiftliği-kurtlar vadisi ğusu ve hint dizisi :) %80 my çıkmış osn sisteminde:A ülke ülke göstermişti :A
OSN%20Survey%20-%20Popularity%20of%20Hareem%20Al%20Sultan%20Season%203.jpg
zaten kösemi my 5.sezon olarak kakalamışlar araplara sırtmızı yere gelmez:A
iyi bakem.bu arada kuwait coşmuş

türkiyenin kadın yıldızı kim diye sormuşlar gazetecilere aslında5 gazeteciye sorulduğu için konusu açılabilir hele ki @batuhankaralar ın ay yapımından kimsecikler olmaması üzerine açıp dalgamızı geçebiliriz ancak bu tarz konular bize yakışmaz zaten starlar belli şişirmeleri halk patlatıyor :A neyse biri elçin biri meryem biri bergüzar demiş tubişle bereni göremeyen @sürgünüm le @destere şok :A @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @Harunnn60 @DarkLeqenD @HarzeM
http://www.radikal.com.tr/hayat/turkiyenin-kadin-stari-kim-1498964/