iyi de meryem ve hülyanın dizlerde ne ka kalacağı belli mi sankiBeren dizinin temel taşı olacak. Dizi kaç yıl sürerse o kadar dizide kalacak.Yine mundar çıkartma.
iyi de meryem ve hülyanın dizlerde ne ka kalacağı belli mi sankiBeren dizinin temel taşı olacak. Dizi kaç yıl sürerse o kadar dizide kalacak.Yine mundar çıkartma.
iyi de meryem ve hülyanın dizlerde ne ka kalacağı belli mi sanki
menajeri oldun galiba berenin biliyorsun ne zaman imzalicekBeren öyle anlaşmaya gitmez. Zaten 9. Bölümde diziye girerken anlaşmayı imzalayacak
menajeri oldun galiba berenin biliyorsun ne zaman imzalicek
çıkan her habere ne inanıyon haberlere naz elmas ve tuba da kösem olmuştuHaberleri çıktı.Dizi tutmaz sa imza atmama yetkisi var.
çıkan her habere ne inanıyon haberlere naz elmas ve tuba da kösem olmuştu
yazmıştı- galibaKöşe yazarı yazmıştı bu haberi. Milliyettendi galiba.
yazmıştı- galibayine net değilsin
bak bana kim meryem hakkında ne yazmış biliyorumUff nerden hatırlayayim şimdi. Yazdı diyorum tamam.
bak bana kim meryem hakkında ne yazmış biliyorumdaha çok haber çıkmasına rağmen
ne alakası var pis .ss be ne bileyim ne ka alacak, cannes ta falan napmışHaberleri sen çıkartıyorsunda o yüzden.
ne alakası var pis .ss be ne bileyim ne ka alacak, cannes ta falan napmış
dikkatleri üzerine çeken my idi :Kim ne yapmış. Beren diyorsan dikkatleri üzerine çekip geldi işte. Amerikayada gitmiş olabilir bilmiyorum.
Yalan yanlış haberler işte.Sen uyduruyorsun.
dikkatleri üzerine çeken my idi :
elbise zaten reklam olmak içindiGülüşüne, elbisesine, elbisesinin fiyatına kadar haber olan Beren'dı.
elbise zaten reklam olmak içindi
ayrıca gecenin kraliçesi daha ağırlığı olan bir iş 70 ülkeye satılmış magazini değil adı olan isimleri aldılar sadece lansmanına
zaten anlaşması var starla bölüm sayısı belli70 bölün surmeyecegi için sıkıntı yok.
zaten anlaşması var starla bölüm sayısı belli
ayol o acunun paragözlüğü bak starda songül ödenin dizisi ilk 40 a giremeden 13 bölüm devam ettiMaral'ında anlaşması vardı. 2 reyting alırsa hiç bir anlaşma işe yaramaz.
ayol o acunun paragözlüğü bak starda songül ödenin dizisi ilk 40 a giremeden 13 bölüm devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?