iyi de meryem ve hülyanın dizlerde ne ka kalacağı belli mi sankiBeren dizinin temel taşı olacak. Dizi kaç yıl sürerse o kadar dizide kalacak.Yine mundar çıkartma.
![]()
iyi de meryem ve hülyanın dizlerde ne ka kalacağı belli mi sankiBeren dizinin temel taşı olacak. Dizi kaç yıl sürerse o kadar dizide kalacak.Yine mundar çıkartma.
![]()
iyi de meryem ve hülyanın dizlerde ne ka kalacağı belli mi sanki![]()
menajeri oldun galiba berenin biliyorsun ne zaman imzalicekBeren öyle anlaşmaya gitmez. Zaten 9. Bölümde diziye girerken anlaşmayı imzalayacak![]()
menajeri oldun galiba berenin biliyorsun ne zaman imzalicek![]()
çıkan her habere ne inanıyon haberlere naz elmas ve tuba da kösem olmuştuHaberleri çıktı.Dizi tutmaz sa imza atmama yetkisi var.
![]()
çıkan her habere ne inanıyon haberlere naz elmas ve tuba da kösem olmuştu![]()
yazmıştı- galibaKöşe yazarı yazmıştı bu haberi. Milliyettendi galiba.![]()
yazmıştı- galibayine net değilsin
![]()
bak bana kim meryem hakkında ne yazmış biliyorumUff nerden hatırlayayim şimdi. Yazdı diyorum tamam.![]()
bak bana kim meryem hakkında ne yazmış biliyorumdaha çok haber çıkmasına rağmen
![]()
ne alakası var pis .ss be ne bileyim ne ka alacak, cannes ta falan napmışHaberleri sen çıkartıyorsunda o yüzden.![]()
ne alakası var pis .ss be ne bileyim ne ka alacak, cannes ta falan napmış![]()
dikkatleri üzerine çeken my idi :Kim ne yapmış. Beren diyorsan dikkatleri üzerine çekip geldi işte. Amerikayada gitmiş olabilir bilmiyorum.
Yalan yanlış haberler işte.Sen uyduruyorsun.
![]()
dikkatleri üzerine çeken my idi :![]()
elbise zaten reklam olmak içindiGülüşüne, elbisesine, elbisesinin fiyatına kadar haber olan Beren'dı.![]()
elbise zaten reklam olmak içindi
ayrıca gecenin kraliçesi daha ağırlığı olan bir iş 70 ülkeye satılmış magazini değil adı olan isimleri aldılar sadece lansmanına![]()
zaten anlaşması var starla bölüm sayısı belli70 bölün surmeyecegi için sıkıntı yok.![]()
zaten anlaşması var starla bölüm sayısı belli![]()
ayol o acunun paragözlüğü bak starda songül ödenin dizisi ilk 40 a giremeden 13 bölüm devam ettiMaral'ında anlaşması vardı. 2 reyting alırsa hiç bir anlaşma işe yaramaz.![]()
ayol o acunun paragözlüğü bak starda songül ödenin dizisi ilk 40 a giremeden 13 bölüm devam etti![]()