neyse şov başladı paramparça 50 ülkeye satılmış 30 ülke ile de görüşülüyormuşKösem partisi bu akşammış.
neyse şov başladı paramparça 50 ülkeye satılmış 30 ülke ile de görüşülüyormuşKösem partisi bu akşammış.
Seneye bu sıralar.neyse şov başladı paramparça 50 ülkeye satılmış 30 ülke ile de görüşülüyormuş@EFE UYSAL kerimanlı foto cannes içinmiş galiba@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat @cookies @mrt-06
sanmıyorum mehmet günsur çocukalrının okulu bitene ka gelmicekmişSeneye bu sıralar.
Konusu açıldı bile.neyse şov başladı paramparça 50 ülkeye satılmış 30 ülke ile de görüşülüyormuş@EFE UYSAL kerimanlı foto cannes içinmiş galiba@Çiğdem- @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat @cookies @mrt-06
Beren'le Ay Yapım'la çalışacak diyordun geçen yıl bu zamalarda ben ceza almıştım.sanmıyorum mehmet günsur çocukalrının okulu bitene ka gelmicekmişbir de ay yapımla çalışır mı bilmembu arada gerçek başarıyı gördün mü tuba-engin 45 nurgül-erkan 50 ülke 8 ay sonra başmasına rağmen
onu ben mi diyordumBeren'le Ay Yapım'la çalışacak diyordun geçen yıl bu zamalarda ben ceza almıştım.
Senin mesajını görüp açmamıştım zaten.aferin melun
biricik dizimi buldum yineSatmak demişken Asla Vazgeçmem Endonezya, Fas, Romanya, Makedonya, İran ve Bulgaristan'a satılmış hiç haber vermiyorsun.Elif artık satılmıyor mu eskiden klavyenden düşmezdi.
Helal olsun.
biricik teyzeler izliyor global olarakHelal olsun.
Kim izliyor bu diziyi diyordum meğer teyzem hastasıymış saat 8 olunca başına geçiyor.
elbisesini @Çiğdem- seçti zaar .ss neyse @batuhankaralar artık inanırAyyy beren çok tatlı.
aaaaa o berenmiydiAyyy beren çok tatlı.
aaaaa o berenmiydi
ben uyucam siz takip edip paylaşın @Çiğdem- leLansman konusu vardı oradan fotoları paylaş yeter.
Çok sempatik dimi.
Ay nasıl da güzel Hürrem'imaşkın kokusunun nice deki çekimlerindensultanım yine mükemmel@Çiğdem- @Bully @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06 ortaklaşa çatlıormuş@Aserat @Harunnn60 @sürgünüm @cookies @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?