Kız bugün ayın 7'si demi Allah'ım sana geliyorum müthiş haber verdin gece indirip izleyeyim.
arjantin dizisiymiş 16.30 da yayınlanacakmış her günŞeker Aşk mı?Nerenin dizisi bu?
Ya da Tatlı Aşk diye çevirsem daha güzel olurdu.
Ben de uyarlanacak sandım, benim böyle bir duyumum yok yanlış haberdir.
Link?cengiz semercioğlu cannestan yazmılş en çok ilgi görenler:
imiş yarın da meryemlke muratın dizisinin setinden yazacakmış
- my
- my kösem
- kpa
- binbir gece
- fgsn
- diriliş
@Aserat @EFE UYSAL @mrt-06 @sürgünüm @Harunnn60 @HarzeM @Çiğdem- @cookies @Bully
ay ben okudumn haber ingilizceydiBen de uyarlanacak sandım, benim böyle bir duyumum yok yanlış haberdir.
hürriyet gzaetesini de mi bilmiyon şopar soruya bak
Sana inanmıyom bakmaya da üşeniyom pis.ay ben okudumn haber ingilizceydi
Bizim Show olduğuna emin misin Dünya'da bir sürü Show vardır.ay ben okudumn haber ingilizceydi
ivet türkiye diyidiBizim Show olduğuna emin misin Dünya'da bir sürü Show vardır.Ben o saate Çağla&Alişan'ın programını düşünüyordum. .ss
Satmak demişken Asla Vazgeçmem Endonezya, Fas, Romanya, Makedonya, İran ve Bulgaristan'a satılmış hiç haber vermiyorsun.ivet türkiye diyidiay biz oralara dizi satalım şovpişik oralardan alsın tersine
Bi daha söyle.cengiz semercioğlu cannestan yazmılş en çok ilgi görenler:
imiş yarın da meryemlke muratın dizisinin setinden yazacakmış
- my
- my kösem
- kpa
- binbir gece
- fgsn
- diriliş
@Aserat @EFE UYSAL @mrt-06 @sürgünüm @Harunnn60 @HarzeM @Çiğdem- @cookies @Bully
neyi bir daha söyliyim anlaşma-ön anlaşma-satış hepsi içinde en ilgi görenler bunlar dmeiş kpa için çok sevinme tabi ön plana çıkacak karadayı ve kss 60 ülkeyi geçmişken kpa daha 45 teBi daha söyle.
şu sıralar tez konusu düşünüyorum dizilere pek odaklı değilimSatmak demişken Asla Vazgeçmem Endonezya, Fas, Romanya, Makedonya, İran ve Bulgaristan'a satılmış hiç haber vermiyorsun.Elif artık satılmıyor mu eskiden klavyenden düşmezdi.
Kara Para Aşk ilk 3'te yer almış büyük başarı bence. Ve satışlar devam ediyor.neyi bir daha söyliyim anlaşma-ön anlaşma-satış hepsi içinde en ilgi görenler bunlar dmeiş kpa için çok sevinme tabi ön plana çıkacak karadayı ve kss 60 ülkeyi geçmişken kpa daha 45 te
şu sıralar tez konusu düşünüyorum dizilere pek odaklı değilim
bu senenin ilk 3e,ü ayrıca resmi de değil cengiz semercioğlu kendi gözlemine dayanarak yazmışKara Para Aşk ilk 3'te yer almış büyük başarı bence. Ve satışlar devam ediyor.
Daha yeni uyandım bakalım gündem de neler kaçırmışım. Kösem ve Aşkın Kokusu'ndan haberim yok.bu senenin ilk 3e,ü ayrıca resmi de değil cengiz semercioğlu kendi gözlemine dayanarak yazmışzaten 112 ülkeden kanal yetkilileri türkiye yapımı dizilerle ve programalrla ilgilenirken kimse cengiz semercioğluna açıklama yapmazo ka işin arasındageçen senenin acsını çıkartıyordur kpa 3 ülke almıştı geçen sene sadece)) bir dedediğim gibi ay yapım dizileri içinde en geride olan şu anda o yüzden ön plana çıkartıyor ay yapım) neyse ranininin kösem ve aşkın kokusu lansmanlarına alınmamasına ne diyorsun
aşkın kokusundan resimler paylaşıldı yabancı basın-ali eyüboğlu-esin övet falan vardıDaha yeni uyandım bakalım gündem de neler kaçırmışım. Kösem ve Aşkın Kokusu'ndan haberim yok.
Kösem partisi bu akşammış.aşkın kokusundan resimler paylaşıldı yabancı basın-ali eyüboğlu-esin övet falan vardıkösem 25 mi 35 dk lik bir ön gösterim olmuş parti oldu mu bilmiyorum ama olmamıştır yoksa beroş ya da ekin fanlarından biri foto paylaşırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?