dizi daha çok izlenirdiAyol ne korkucam, diziye olumlu gelişme olmuş gelmemesi işte.
dizi daha çok izlenirdiAyol ne korkucam, diziye olumlu gelişme olmuş gelmemesi işte.
bakabilirim tabi sahnelerine bağlıDirilişe gelse.
Dizim senin gibi +18 sahneler yayınlamıyor.bakabilirim tabi sahnelerine bağlı
o zaman izlemem .ss neyse @*YıldırıM** starın napmış öyleDizim senin gibi +18 sahneler yayınlamıyor.
Biraz ahlaklı dizi izle ahlak öğreno zaman izlemem .ss neyse @*YıldırıM** starın napmış öyle@mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinmiş diyolla
Ekli dosyayı görüntüle 46295 Ekli dosyayı görüntüle 46296
ahlakı diziden mi öğrenicezBiraz ahlaklı dizi izle ahlak öğrenBelki istediğin olur.
Biz böyle dizi seviyoruz +18 istemiyoz ama olabilir dediğin gibi Tuvana gelirse +18.ahlakı diziden mi öğrenicez
normalde diğer diziler 4-5 gün yayınlanıyor pakistandaBiz böyle dizi seviyoruz +18 istemiyoz ama olabilir dediğin gibi Tuvana gelirse +18.Pakistanda dizinin yayın günü 3 gün olmuş. .A
O kanalda ilk kez Türk dizisi yayınlanıyor.normalde diğer diziler 4-5 gün yayınlanıyor pakistanda
paraları demek dirilişe yetmiş ancaO kanalda ilk kez Türk dizisi yayınlanıyor.
Geçen gün çok para verip kanal almış diyordun şimdi nolduparaları demek dirilişe yetmiş anca
ne ara dedm :Eek:Geçen gün çok para verip kanal almış diyordun şimdi noldu
Dedin adınm gibi eminim bir konuda diziyi yere düşürmek için elinden geleni yapıyorsun reytingler konuşacak.ne ara dedm :Eek:
ay neyse ben kaçtım uykum geldiDedin adınm gibi eminim bir konuda diziyi yere düşürmek için elinden geleni yapıyorsun reytingler konuşacak.
İyi geceler canom.ay neyse ben kaçtım uykum geldi
Bunu star yapmaz.Delil ver bana.o zaman izlemem .ss neyse @*YıldırıM** starın napmış öyle@mrt-06 ve @Yiğitt çok sevinmiş diyolla
Ekli dosyayı görüntüle 46295 Ekli dosyayı görüntüle 46296
ay yanlış anladı totoş.ssBunu star yapmaz.Delil ver bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?