beroşu övmüş o kadarBurada açılacak bir şey yok.
beroşu övmüş o kadarBurada açılacak bir şey yok.
Ben bu diziyi geçen Kanal 7'de izledim 5 DK dayanamadım çok amatör çekimleri, oyunculuklar falan. Bu kadar yurt dışına satılması ilginç. Gerçi satıldığı ülkeler önemli yerler değil...biricik kanal 7 min dizisi elif endonezyaya gidiyor kanalının 25.yıl kutlamaları için@mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @Yiğitt @EFE UYSAL @sokak sanati @cookiesEkli dosyayı görüntüle 45952
diğer diziler nerelere satılıyorsa oralara satılıyor bu da ne bekliyorsun almanya-fransa falan mıBen bu diziyi geçen Kanal 7'de izledim 5 DK dayanamadım çok amatör çekimleri, oyunculuklar falan. Bu kadar yurt dışına satılması ilginç. Gerçi satıldığı ülkeler önemli yerler değil...
MY ve Pis Yedili Amerika'ya satılmıştı ya.diğer diziler nerelere satılıyorsa oralara satılıyor bu da ne bekliyorsun almanya-fransa falan mı
uydurma haberler onlar gerçi my satıldı sonradan ama pis yediliyi kim napsınMY ve Pis Yedili Amerika'ya satılmıştı ya.
MY haberini sen açmamış mıydın ne uydurması. 😱 Yok lo bizzat Ganicim demişti ama satılmasıyla kaldı hiç haber alamadık sonra.uydurma haberler onlar gerçi my satıldı sonradan ama pis yediliyi kim napsın
Myne senin...uydurma haberler onlar gerçi my satıldı sonradan ama pis yediliyi kim napsın
gani üstü açık uyumuşturMY haberini sen açmamış mıydın ne uydurması. 😱 Yok lo bizzat Ganicim demişti ama satılmasıyla kaldı hiç haber alamadık sonra.
rekorların sahibi hakkında düzgün kouşMyne senin...
Meryem var diye birşey demiyorum.gani üstü açık uyumuşturgerçi kaçak dizisi bile satıldı amerikaya
rekorların sahibi hakkında düzgün kouş
Ben bu diziyi geçen Kanal 7'de izledim 5 DK dayanamadım çok amatör çekimleri, oyunculuklar falan. Bu kadar yurt dışına satılması ilginç. Gerçi satıldığı ülkeler önemli yerler değil...
Myne senin...
serenay seçiminden daha iyi olur benceay bu olay olursa @batuhankaralar ile @Forumdash napargeçen gün pelin karahanla engin akyürek partner olici diye bişiler duymuştum bu olayı KENDİni peline benzeten @Çiğdem- de destekler@gizem ak @MelankoliK @cookies @vadikızı @EFE UYSAL @yatutarsa @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 45988
sen kendini pelinin yerinek oyup enginle ne fanteziler yaparsın ne fantezilerserenay seçiminden daha iyi olur bence
hhahah sanane orasından beee sen diğer sitene git hadi kış kışsen kendini pelinin yerinek oyup enginle ne fanteziler yaparsın ne fanteziler
22 de yıldızlar yarışıyoru açıklıcam burada olhhahah sanane orasından beee sen diğer sitene git hadi kış kış
Kaynak?son olarak şeref meselesinde yer alan alma terziç kösem sultanın kadrosuna katılmış @Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @harzemliişah
Pis yalancı.son olarak şeref meselesinde yer alan alma terziç kösem sultanın kadrosuna katılmış @Yiğitt @sokak sanati @Çiğdem- @cookies @harzemliişah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?