Yoktu, aç gitsin.
Yoktu, aç gitsin.
Hayır, Ersin'i çok itici buluyorum.Açmayacağım. O sit com'a dahil oluyormuşmuymuş neymiş. Aç sen.
Şimdi videoyu aç, izle, haber yap falan, çok üşeniyorum.Sen bilirsin kalsın o zmaan konu yada @MelankoliK 'de açabilir.
kaçak başarılı şekilde bitirdi bence gürkan beyi ben ilk işinde başarılı sayıyorumkız @Çiğdem- senin kaçak parlağı ile @Nisa nın kurt seyit parlağını abd liler almış
senin diğer parlak arasın hazalla oynayacağı dizi de başlamadan satılmışama haberler paralı sitelerde o yüzden ayrıntı yok@vadikızı @cookies @sokak sanati
konuyu açtım baka bakalımkaçak başarılı şekilde bitirdi bence gürkan beyi ben ilk işinde başarılı sayıyorum
abd de başarılarına devam etsinler
Ne var lo murat varsa keremde olmali iki erkek şart ve o murata aşık olan kötü kizda şart oda zeynep olabilirmeryoşumun yeni dizisi için kerem bursin ve farış zeyneple de görüşülüyormuş umarım sadece ergenekon uydurmasıdır@aserat54 @cookies @destere @sokak sanati @yatutarsa @vadikızı @mrt-06
faroş meryemle rekabet edemez çiğdem kılıklı oNe var lo murat varsa keremde olmali iki erkek şart ve o murata aşık olan kötü kizda şart oda zeynep olabilir
nasıl meryem olmayacakmı meryem gerçi murat yıldırımla oynayacakmeryoşumun yeni dizisi için kerem bursin ve farış zeyneple de görüşülüyormuş umarım sadece ergenekon uydurmasıdır@aserat54 @cookies @destere @sokak sanati @yatutarsa @vadikızı @mrt-06
sadece 2 oyuncu olacak değil yanasıl meryem olmayacakmı meryem gerçi murat yıldırımla oynayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?