Yoktu, aç gitsin.
Yoktu, aç gitsin.![]()
Hayır, Ersin'i çok itici buluyorum.Açmayacağım. O sit com'a dahil oluyormuşmuymuş neymiş. Aç sen.![]()
Şimdi videoyu aç, izle, haber yap falan, çok üşeniyorum.Sen bilirsin kalsın o zmaan konu yada @MelankoliK 'de açabilir.![]()
kaçak başarılı şekilde bitirdi bence gürkan beyi ben ilk işinde başarılı sayıyorumkız @Çiğdem- senin kaçak parlağı ile @Nisa nın kurt seyit parlağını abd liler almış
senin diğer parlak arasın hazalla oynayacağı dizi de başlamadan satılmışama haberler paralı sitelerde o yüzden ayrıntı yok
@vadikızı @cookies @sokak sanati
konuyu açtım baka bakalımkaçak başarılı şekilde bitirdi bence gürkan beyi ben ilk işinde başarılı sayıyorum
abd de başarılarına devam etsinler![]()
Ne var lo murat varsa keremde olmali iki erkek şart ve o murata aşık olan kötü kizda şart oda zeynep olabilirmeryoşumun yeni dizisi için kerem bursin ve farış zeyneple de görüşülüyormuş umarım sadece ergenekon uydurmasıdır@aserat54 @cookies @destere @sokak sanati @yatutarsa @vadikızı @mrt-06
faroş meryemle rekabet edemez çiğdem kılıklı oNe var lo murat varsa keremde olmali iki erkek şart ve o murata aşık olan kötü kizda şart oda zeynep olabilir![]()
nasıl meryem olmayacakmı meryem gerçi murat yıldırımla oynayacakmeryoşumun yeni dizisi için kerem bursin ve farış zeyneple de görüşülüyormuş umarım sadece ergenekon uydurmasıdır@aserat54 @cookies @destere @sokak sanati @yatutarsa @vadikızı @mrt-06
sadece 2 oyuncu olacak değil yanasıl meryem olmayacakmı meryem gerçi murat yıldırımla oynayacak