Hayat Bilgisi videoları da vardı 100 bin izlenmeli telife takıldı sonradanAaa şok oldum.YouTube'da aratıp ilk bulduğum kanalın senin olması çok ilginç.
Her platformda varız bebeğim, Twitter'a da baksana bi. bir şey attım
Hayat Bilgisi videoları da vardı 100 bin izlenmeli telife takıldı sonradanAaa şok oldum.YouTube'da aratıp ilk bulduğum kanalın senin olması çok ilginç.
Evimde TV yok, vardı da süs niyetine durduğu için kaldırdım.Allah iyiliğini versin. Niçin tv den seyretmiyorsun ?
Aynısı senin için de geçerli o zaman. Çok pozitif ve en önemlisi daha sakin olmuşsun.Yok yok sende bir pozitif değişim var bence
O zamanlar kafayı yemiştim diyorum, karşılaştırıp durmaEvimde TV yok, vardı da süs niyetine durduğu için kaldırdım.
Aynısı senin için de geçerli o zaman. Çok pozitif ve en önemlisi daha sakin olmuşsun.
Demi dile dolanıyorrrÇok iyi ama aklımda çalmaya başladı
Reytinglere maalesef şimdi ulaşmak daha zor ben de seviyorum reytinglere bakmayı. Show'un ben bundan öncekine de alışamamıştım pek ondan öncekiler iyiydi.2006'dan beri.. 😎
------
2006'lı değilim sadece reytingleri o zaman takip etmeye başladım
Evettt yapmış yapacağını ShowO zamanlar kafayı yemiştim diyorum, karşılaştırıp durmaSağolasın
Demi dile dolanıyorrr
Benim de bir ara bir kanalım vardı videom telif yedi diye sildim sonra.Hayat Bilgisi videoları da vardı 100 bin izlenmeli telife takıldı sonradanİlk jenerik kanallarındanım
Her platformda varız bebeğim, Twitter'a da baksana bi. bir şey attım
Tv yerine ne izliyorsun?Evimde TV yok, vardı da süs niyetine durduğu için kaldırdım.
Aynısı senin için de geçerli o zaman. Çok pozitif ve en önemlisi daha sakin olmuşsun.
Dilerim bir gün geri döner reytingler... Anladım, benim için de mesela 2015 öncesi jeneriğinin yeri ayrıdır..Reytinglere maalesef şimdi ulaşmak daha zor ben de seviyorum reytinglere bakmayı. Show'un ben bundan öncekine de alışamamıştım pek ondan öncekiler iyiydi.
Telif de telif ne var sanki videolarımız dursa, benim para kazanma bile açık değildi.Benim de bir ara bir kanalım vardı videom telif yedi diye sildim sonra.
Aa dur hemen bakayım, telefon şarjda hiç bakmadım Twitter'a.
Telif,telif diyorlar ama geçmiş dizilerin haklarını ödeyebiliyorlar mı?Dilerim bir gün geri döner reytingler... Anladım, benim için de mesela 2015 öncesi jeneriğinin yeri ayrıdır..
Telif de telif ne var sanki videolarımız dursa, benim para kazanma bile açık değildi.
Hep birlikte büyütücez onu canım.
Heh konuş kardeşim anca biz garibanlara sopaları.Telif,telif diyorlar ama geçmiş dizilerin haklarını ödeyebiliyorlar mı?
Ben Menekşe ile Halil klibi hazırlamıştım ona şarkıdan dolayı ayrı telif gelmişti bir de Kanal D ayrı telif atmıştı.Dilerim bir gün geri döner reytingler... Anladım, benim için de mesela 2015 öncesi jeneriğinin yeri ayrıdır..
Telif de telif ne var sanki videolarımız dursa, benim para kazanma bile açık değildi.
Hep birlikte büyütücez onu canım.
Seninki duble olmuş yaBen Menekşe ile Halil klibi hazırlamıştım ona şarkıdan dolayı ayrı telif gelmişti bir de Kanal D ayrı telif atmıştı.
Elden ele.Güzel paylaşımlarla çok hızlı büyür.Sonra bi baktın sen de o sayfalar gibi reklam alıyorsun. 🅰️ A
Cidden Medyapım'ın ne alakası var çözemedim YouTube hesabında kanallar kısmında Hayat Bilgisi de var.Seninki duble olmuş yaBana da Medyapım atmıştı ne alakası varsa Hayat Bilgisi ileKlibi merak ettim
Büyütebilirsem şifresini vercem birlikte şey yaparız
Anacım benim Medyapım'dan daha çok hakkım vardır Hayat Bilgisi'neCidden Medyapım'ın ne alakası var çözemedim YouTube hesabında kanallar kısmında Hayat Bilgisi de var.
Sezen Aksu - Sen Ağlama eşliğinde aşk acısı, kavuşamama, ağlama ve daha bir sürü sahnelerin olduğu bir klipti.Movie Maker'dan yapmıştım o zamanlar.
Ya ne kadar düşüncelisin Atacan'ım.
Her şeyi MacBook'tan izliyorum.Tv yerine ne izliyorsun?
@Çiğdem'le aranızı da bozuyormuştum sözde.O zamanlar kafayı yemiştim diyorum, karşılaştırıp durmaSağolasın
Demi dile dolanıyorrr
Gani'den sonra sen gelirsin Hayat Bilgisi konusunda.Anacım benim Medyapım'dan daha çok hakkım vardır Hayat Bilgisi'ne
Okumam bile gözlerimi doldurduKeşke izleyebilseydik.. Dur senin yüzünü yarın Menekşe İle Halil'e koyayımÖpüşmeli bir sahne bulurum özellikle
O senin güzel bakışın
Gani'ye dargınım biraz uykum olmasa anlatırdım neyse sonra anlatarımGani'den sonra sen gelirsin Hayat Bilgisi konusunda.
Ahahah geçen yaptığına bakıp bakıp gülüyorum.
Sağol canım benim.
Hiç benlik ifadeler değil canım..
Bizim özel mesaj kutusunu hortlatalım da ordan anlat sonra.Gani'ye dargınım biraz uykum olmasa anlatırdım neyse sonra anlatarım
Oyy yine yaparımBu sefer erkek olacaksın merak etme
------
Hiç benlik ifadeler değil canım..
TamamBizim özel mesaj kutusunu hortlatalım da ordan anlat sonra.
Ahahah kafamda ilginç şeyler canlandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?