Şunu seviyordum işte.Çocuklar Duymasın Haluk gibi okudum istemsizce.
------
Hangisi![]()
Şunu seviyordum işte.Çocuklar Duymasın Haluk gibi okudum istemsizce.
------
Hangisi![]()
En berbatı hangisi olmuş? Bir tahminim var ama önce ortağımın söylemesini bekliyorum.Aklımı okuyabilecek mi?TV izlemiyorum ama Show'un jenerikleri genelde her zaman çok iyi oluyor zaten.![]()
Haydaaaa Afet öğretmenin bu yorumu beğenmediPek alışamadım![]()
Yaaa sen bu aradan sonra ne tatlı bir şey oldun ya.TV izlemiyorum ama Show'un jenerikleri genelde her zaman çok iyi oluyor zaten.![]()
Haaa ben de bundan önceki sandım. 2015 öncesindeki..Şunu seviyordum işte.
Diğer kanalların jeneriklerini bilmiyorum maalesef, dizileri Youtube'dan izlediğim için.En berbatı hangisi olmuş? Bir tahmin var ama önce ortağımın söylemesini bekliyorum.Aklımı okuyabilecek mi?![]()
Herkes bir kanal tutuyor sen de ShowHaydaaaa Afet öğretmenin bu yorumu beğenmedi
Yaaa sen bu aradan sonra ne tatlı bir şey oldun ya.
Haaa ben de bundan önceki sandım. 2015 öncesindeki..
------
@Özgür paylaştığın kanal benim biliyor musun![]()
Ben hep tatlıydım canım sen farkedememişsin.Haydaaaa Afet öğretmenin bu yorumu beğenmedi
------
@Özgür paylaştığın youtube kanalı benim biliyor musun![]()
2006'dan beri..Herkes bir kanal tutuyor sen de Show![]()
2006'lı değilim sadece reytingleri o zaman takip etmeye başladım2006'dan beri..![]()
Allah iyiliğini versin. Niçin tv den seyretmiyorsun ?Diğer kanalların jeneriklerini bilmiyorum maalesef, dizileri Youtube'dan izlediğim için.![]()
Yok yok sende bir pozitif değişim var benceBen hep tatlıydım canım sen farkedememişsin.![]()
Aaa şok oldum.Haydaaaa Afet öğretmenin bu yorumu beğenmedi
------
@Özgür paylaştığın youtube kanalı benim biliyor musun![]()
Hayat Bilgisi videoları da vardı 100 bin izlenmeli telife takıldı sonradanAaa şok oldum.YouTube'da aratıp ilk bulduğum kanalın senin olması çok ilginç.
![]()
![]()
Evimde TV yok, vardı da süs niyetine durduğu için kaldırdım.Allah iyiliğini versin. Niçin tv den seyretmiyorsun ?![]()
Aynısı senin için de geçerli o zaman. Çok pozitif ve en önemlisi daha sakin olmuşsun.Yok yok sende bir pozitif değişim var bence![]()
O zamanlar kafayı yemiştim diyorum, karşılaştırıp durmaEvimde TV yok, vardı da süs niyetine durduğu için kaldırdım.
Aynısı senin için de geçerli o zaman. Çok pozitif ve en önemlisi daha sakin olmuşsun.![]()
Demi dile dolanıyorrrÇok iyi ama aklımda çalmaya başladı![]()
Reytinglere maalesef şimdi ulaşmak daha zor ben de seviyorum reytinglere bakmayı. Show'un ben bundan öncekine de alışamamıştım pek ondan öncekiler iyiydi.2006'dan beri..
------
2006'lı değilim sadece reytingleri o zaman takip etmeye başladım![]()
Evettt yapmış yapacağını ShowO zamanlar kafayı yemiştim diyorum, karşılaştırıp durmaSağolasın
Demi dile dolanıyorrr![]()
Benim de bir ara bir kanalım vardı videom telif yedi diye sildim sonra.Hayat Bilgisi videoları da vardı 100 bin izlenmeli telife takıldı sonradanİlk jenerik kanallarındanım
Her platformda varız bebeğim, Twitter'a da baksana bi. bir şey attım![]()
Tv yerine ne izliyorsun?Evimde TV yok, vardı da süs niyetine durduğu için kaldırdım.
Aynısı senin için de geçerli o zaman. Çok pozitif ve en önemlisi daha sakin olmuşsun.![]()
Dilerim bir gün geri döner reytingler... Anladım, benim için de mesela 2015 öncesi jeneriğinin yeri ayrıdır..Reytinglere maalesef şimdi ulaşmak daha zor ben de seviyorum reytinglere bakmayı. Show'un ben bundan öncekine de alışamamıştım pek ondan öncekiler iyiydi.
Telif de telif ne var sanki videolarımız dursa, benim para kazanma bile açık değildi.Benim de bir ara bir kanalım vardı videom telif yedi diye sildim sonra.
Aa dur hemen bakayım, telefon şarjda hiç bakmadım Twitter'a.![]()
Telif,telif diyorlar ama geçmiş dizilerin haklarını ödeyebiliyorlar mı?Dilerim bir gün geri döner reytingler... Anladım, benim için de mesela 2015 öncesi jeneriğinin yeri ayrıdır..
Telif de telif ne var sanki videolarımız dursa, benim para kazanma bile açık değildi.
Hep birlikte büyütücez onu canım.![]()