Ben öyle anlamak istiyorum belki.
kız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacak
Bu kaliteyi ancak Show TV kaldırabilir.kız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacakresimde başrolümüz ve dizide onun yardımcısını oynayacak olan yürek ağa var ay resmen @mrt-06 yı çatlatıcam bu defa çok sağlam nanik yaptım totalcana@Aserat @cookies @Dosi @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 57222
Ohaaaa ne güzel olmuşlar.kız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacakresimde başrolümüz ve dizide onun yardımcısını oynayacak olan yürek ağa var ay resmen @mrt-06 yı çatlatıcam bu defa çok sağlam nanik yaptım totalcana@Aserat @cookies @Dosi @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @vadikızı
son zamanlarda eski evlilik programı yarışmacılardan dizi yapma moda oldu seda da dönem dizisi yapmasın
Yaparsa harika olur ya Kadırgalım zaten tiyatro kökenli.son zamanlarda eski evlilik programı yarışmacılardan dizi yapma moda oldu seda da dönem dizisi yapmasın
kaç yıllık kadırgalı herhalde 1 sezonluk dönem dizisi çekecek ka parası vardırYaparsa harika olur ya Kadırgalım zaten tiyatro kökenli.
Sultanımın anlaşması 2 milyon tl zaten ne 1.1'i.kaç yıllık kadırgalı herhalde 1 sezonluk dönem dizisi çekecek ka parası vardırkösem bölüm başı 1.5 milyondu o ka olmasın diriliş gibi 1.1 milyona çeksin sedacığın da
kız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacakresimde başrolümüz ve dizide onun yardımcısını oynayacak olan yürek ağa var ay resmen @mrt-06 yı çatlatıcam bu defa çok sağlam nanik yaptım totalcana@Aserat @cookies @Dosi @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @vadikızı
@mrt-06 ile @Yiğitt yan yana foto çektirmişler kim kim orasını tahmin edin artıkkız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacakresimde başrolümüz ve dizide onun yardımcısını oynayacak olan yürek ağa var ay resmen @mrt-06 yı çatlatıcam bu defa çok sağlam nanik yaptım totalcana@Aserat @cookies @Dosi @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @vadikızı
Bu kaliteyi ancak Show TV kaldırabilir.
Sultanımın anlaşması 2 milyon tl zaten ne 1.1'i.
Çiğdemde güzel rakip olur zaten Kadırgalı iyi düşünmüşsün
kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
Defol git vere vere bu haberi mi verdin. Meryem Halit.kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
sopranosun uyarlaması olacakmış dizi @Forumdash farukun aydirik yapımı çekecekmiş
partnerleri için de ece uslıu ve meryoşuma teklif gitmiş heyecanlandım akşam akşam ben bunu araştırayım cumartesi haftalık girişimi yapınca foruma bilgi veririm@destere @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Yiğitt @Harunnn60
kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
sopranosun uyarlaması olacakmış dizi @Forumdash farukun aydirik yapımı çekecekmiş
partnerleri için de ece uslıu ve meryoşuma teklif gitmiş heyecanlandım akşam akşam ben bunu araştırayım cumartesi haftalık girişimi yapınca foruma bilgi veririm@destere @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Yiğitt @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?