En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ece Erken ve Alişan Program yapacak diye bir haber okudum Haberler sitesinde ve çok heyecanlandım Ece Erken 'i severim yıllardır arkadaşlar ve şimdi ikisinin program yapma zamanı Alisanin konuk olduğu zamanlar bile program keyifle sürüyordu

@Yiğitt i @MasacRE- vurur vlla tüfekle namus davasına döner ayoll :A :A :A

kız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacak:A resimde başrolümüz ve dizide onun yardımcısını oynayacak olan yürek ağa var ay resmen @mrt-06 yı çatlatıcam bu defa çok sağlam nanik yaptım totalcana:A @Aserat @cookies @Dosi @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @vadikızı
DKkqkb9W4AAbKTM.jpg

@Çiğdem- i kadırgalıya rakip yapıcam 2 bölümde yer hogathayı @destere fatih üreke rakip olur harem ağalığüında:A
kız timoşa söyledim yeni dönem dizisi yapacak ismi ''kadırgalı yüzyıl'' olacak:A resimde başrolümüz ve dizide onun yardımcısını oynayacak olan yürek ağa var ay resmen @mrt-06 yı çatlatıcam bu defa çok sağlam nanik yaptım totalcana:A @Aserat @cookies @Dosi @xBUGRAx @sokak sanati @denizz19 @gizem ak @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 57222
@mrt-06 ile @Yiğitt yan yana foto çektirmişler kim kim orasını tahmin edin artık :F

Bu kaliteyi ancak Show TV kaldırabilir. :A

Sultanımın anlaşması 2 milyon tl zaten ne 1.1'i. :A

:F:FÇiğdemde güzel rakip olur zaten Kadırgalı iyi düşünmüşsün

@mrt-06 ile @Yiğitt yan yana foto çektirmişler kim kim orasını tahmin edin artık :F
kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
sopranosun uyarlaması olacakmış dizi @Forumdash farukun aydirik yapımı çekecekmiş

partnerleri için de ece uslıu ve meryoşuma teklif gitmiş heyecanlandım akşam akşam ben bunu araştırayım cumartesi haftalık girişimi yapınca foruma bilgi veririm:A @destere @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Yiğitt @Harunnn60

kız kısa bir dedikodu verip kaçıyorum vatanım sesnsinin bu seneki finalinden sonra halit ergençe yeni bir dizi teklif edilmiş
sopranosun uyarlaması olacakmış dizi @Forumdash farukun aydirik yapımı çekecekmiş

partnerleri için de ece uslıu ve meryoşuma teklif gitmiş heyecanlandım akşam akşam ben bunu araştırayım cumartesi haftalık girişimi yapınca foruma bilgi veririm:A @destere @xBUGRAx @Aserat @denizz19 @Thequeer @Yiğitt @Harunnn60
Defol git vere vere bu haberi mi verdin. Meryem Halit. :F

:F:FOo süper haberr sen bunu araştır mutlaka haberler bekliyoruz senden