Öpüşen de sarişin
ıyyy hadsiz sanki bilmiyorsun işte 1. olan programı oyuncuları onlar.ssÖpüşen de sarişinkız büyüdü belki? Belki rüya
Yaa nerden buldun gizli reklam çalişmalarımız çok çabuk afişe olmuşberoş ekinden sonra iyice kendinden küçük parlaklara düşkün olmş gibi gerçi bu işin altından @Forumdash çıkar kesin@mrt-06 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat
Çoğunda abla kardeş gibi durmuş cidden.beroş ekinden sonra iyice kendinden küçük parlaklara düşkün olmş gibi gerçi bu işin altından @Forumdash çıkar kesin@mrt-06 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat
demek ki beroş da bülent ablam gibi yaşlandıkça genç oğlanlara merak salacakÇoğunda abla kardeş gibi durmuş cidden.
çağatay boyuna posuna bakmayın daha 26 yaşında bir oğlan beren 30 yaşı geçmiş yanı utanmıyormu çoluk çocuğa bakmayaberoş ekinden sonra iyice kendinden küçük parlaklara düşkün olmş gibi gerçi bu işin altından @Forumdash çıkar kesin@mrt-06 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @Aserat
Gece gece geldiler mi sanaçağatay boyuna posuna bakmayın daha 26 yaşında bir oğlan beren 30 yaşı geçmiş yanı utanmıyormu çoluk çocuğa bakmaya@Yiğitt @sokak sanati @Forumdash
26 yas neki bizim burda çocuk diyorlar hala yanı kalıplı diye adammı oluyorGece gece geldiler mi sanaazrail spndeki gibi bişeyse heycanına, bu kadar çabuk gitme merakına hayran kaldım yani
Diziye yazık olmuş aslında izlenilir bir yapım dı ama reyting oranları düsük olmusKanal D'nin Yaz Dizisi İki Yalancı, Reyitng Kurbanı Oldu
Kanal D'nin büyük umutlarla başladığı İki Yalancı dizisi reyting kurbanı oldu. Dizi 9. bölümün ardından final yapacak.
Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in paylaştığı İki Yalancı dizisi büyük umutlarla başlamıştı. Ancak dizi reyting kurbanı oldu.
YAPIM ŞİRKETİ FİNALİ DUYURDU
Tükenmezkalem Film tarafından hazırlanan dizi, reytinglerde bir türlü kanalı zirveye yaklaştıramamıştı. Dizinin final yapacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu.
Haberler
@turkuazz diziye yol görünmüş
GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik hikayeydi ama ya ben artık izlemek istemiyordum sırf aşkları için başkalarını harcıyorlarDiziye yazık olmuş aslında izlenilir bir yapım dı ama reyting oranları düsük olmus
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Haklısın hikaye klasik tarzdaydi ama aslında buna rağmen bir sezonu çıkarabilir di dizi tabi abartmasaydilar biraz fazla abartılı olduKlasik hikayeydi ama ya ben artık izlemek istemiyordum sırf aşkları için başkalarını harcıyorlar
Adamın psikolojik sorunları olması onları haklı cikarmaz
Öpüşen de sarişinkız büyüdü belki? Belki rüya
Çoğunda abla kardeş gibi durmuş cidden.
çağatay boyuna posuna bakmayın daha 26 yaşında bir oğlan beren 30 yaşı geçmiş yanı utanmıyormu çoluk çocuğa bakmaya@Yiğitt @sokak sanati @Forumdash
Diziye yazık olmuş aslında izlenilir bir yapım dı ama reyting oranları düsük olmus
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
biricik dizim elif, küçük gelinin başrolü çağla şimşeki transfer etmiş asrın transferini niye konuşmuyorsunuz.ss @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @gizem akKlasik hikayeydi ama ya ben artık izlemek istemiyordum sırf aşkları için başkalarını harcıyorlar
Adamın psikolojik sorunları olması onları haklı cikarmaz
totalde coşacak diziÇok iyi duruyor bu sezon.Alalım diyordum içime doğmuş.
Ohaa dizi için baya iyi transfer 😱biricik dizim elif, küçük gelinin başrolü çağla şimşeki transfer etmiş asrın transferini niye konuşmuyorsunuz.ss @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @gizem ak
transferler devam edecektir zaten biz minik elifi sülümanla hürremin ortasına oturtarak desteğimizi göstermiştikOhaa dizi için baya iyi transfer 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?