En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öpüşen elif mi :A
upload_2017-8-12_18-42-6.jpeg

Kanal D'nin Yaz Dizisi İki Yalancı, Reyitng Kurbanı Oldu

Kanal D'nin büyük umutlarla başladığı İki Yalancı dizisi reyting kurbanı oldu. Dizi 9. bölümün ardından final yapacak.

Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in paylaştığı İki Yalancı dizisi büyük umutlarla başlamıştı. Ancak dizi reyting kurbanı oldu.

YAPIM ŞİRKETİ FİNALİ DUYURDU

Tükenmezkalem Film tarafından hazırlanan dizi, reytinglerde bir türlü kanalı zirveye yaklaştıramamıştı. Dizinin final yapacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu.

Haberler

@turkuazz diziye yol görünmüş

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kanal D'nin Yaz Dizisi İki Yalancı, Reyitng Kurbanı Oldu

Kanal D'nin büyük umutlarla başladığı İki Yalancı dizisi reyting kurbanı oldu. Dizi 9. bölümün ardından final yapacak.

Başrollerini Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in paylaştığı İki Yalancı dizisi büyük umutlarla başlamıştı. Ancak dizi reyting kurbanı oldu.

YAPIM ŞİRKETİ FİNALİ DUYURDU

Tükenmezkalem Film tarafından hazırlanan dizi, reytinglerde bir türlü kanalı zirveye yaklaştıramamıştı. Dizinin final yapacağı yapım şirketi tarafından duyuruldu.

Haberler

@turkuazz diziye yol görünmüş

Diziye yazık olmuş aslında izlenilir bir yapım dı ama reyting oranları düsük olmus

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diziye yazık olmuş aslında izlenilir bir yapım dı ama reyting oranları düsük olmus

Klasik hikayeydi ama ya ben artık izlemek istemiyordum sırf aşkları için başkalarını harcıyorlar
Adamın psikolojik sorunları olması onları haklı cikarmaz

Klasik hikayeydi ama ya ben artık izlemek istemiyordum sırf aşkları için başkalarını harcıyorlar

Haklısın hikaye klasik tarzdaydi ama aslında buna rağmen bir sezonu çıkarabilir di dizi tabi abartmasaydilar biraz fazla abartılı oldu

Öpüşen de sarişin :X kız büyüdü belki? Belki rüya :A

Çoğunda abla kardeş gibi durmuş cidden. :A

çağatay boyuna posuna bakmayın daha 26 yaşında bir oğlan beren 30 yaşı geçmiş yanı utanmıyormu çoluk çocuğa bakmaya :A :A :A @Yiğitt @sokak sanati @Forumdash

biricik dizim elif, küçük gelinin başrolü çağla şimşeki transfer etmiş asrın transferini niye konuşmuyorsunuz.ss @mrt-06 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozgur2113 @Harunnn60 @cookies @vadikızı @Dosi @gizem ak