En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy iyice ev kızı oldun çıktın başımıza bee örgü örmeyide öğreteyimde dizi izlerken iyi gidiyor
@xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Bully @sokak sanati @mrt-06
6 bölüm tükettim muhteşem gidiyor japonik dizi keşke uyarlamasını yapmasakda orjinal kalsa böyle

uyarlama yaparsakta anne rolünde selin şekerci olsun @Harunnn60 @cookies
orjinal japon anne bayağı sayıf iskeletor gibi bu rolün üstesinden anca şekerci gelir

ve izlediğim dizinin imdb puanıda 8.5 harika yani
Woman (TV Mini-Series 2013– ) - IMDb

birde başroldeki iskeletor kadın Hikari Mitsushima (muhteşem oynuyor )

ve tıfıl kız nazomi bizim annedeki turnayı aratmıyor

@Tolstoyevski ve @sokak sanati ve @mrt-06 de japon kore dizilerine düşkündü onlarıda çağırayım
zaten anneyi izleyen @denizz19 kaçırmaz bu diziyi

Sadece Marco Polo izledim çekik gözlülerin olduğu başka da izlemedim.

masumla fi nin reyting sisteminde zaten yeri yokki onlar bağımsız onlar niye haberde geçmiş ki

neyse böyle bir grup çıkmış @Çiğdem-
arka sırada oturan mahir emre olabilir

http://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-39488949

Sadece Marco Polo izledim çekik gözlülerin olduğu başka da izlemedim.
o çindi bu japon

yoksa sendemi çinlilere kızıp japon dövenlerdensin ?

Ekranlard gösterilemeyecek kısıtlmalara örnek göstermek için verilmiş. Fi'yi star tv nasıl ekrana koyacak bakalım
fi starda yayinlancak mi ki o kadar sadece puhuda diye tanitim yapiyolar sanmam ve su an puhuyu bilmeyen de yok

Hatta oyle bi aciklama da yok

Ben Mother'ı geçen yaz izlemiştim harikaydı. Bu Woman dizisi de harika alternatif olcak ban
Hatta Mother'ı ailecek izlemiştik bunu da izleriz gönül rahatlığıyla

fi starda yayinlancak mi ki o kadar sadece puhuda diye tanitim yapiyolar sanmam ve su an puhuyu bilmeyen de yok

Hatta oyle bi aciklama da yok
Bi hafta sonra starda yayınlanacak deniliyordu. Bence Madum da Fi de sonra televizyonda yayınlanacak.

Tims boşuna saydırmasın sistemle ne alakası var? Avrupai yapacam diye kendi kendilerini bitirdiler. Bu son yaptığı diziler AGB'de de tutmazdı.

Tims boşuna saydırmasın sistemle ne alakası var? Avrupai yapacam diye kendi kendilerini bitirdiler. Bu son yaptığı diziler AGB'de de tutmazdı.
ay hoşt lafa bak geçen yılki İPSOS araştırmasında biz hülya avşar olarak toplumda Tuba ve neslihan atagülden daha çok takip edilen bir isimdik ama dizimiz 2 küsürlü reytingler aldı.SS AGB de isimler bu kadar önemsizleşmezdi bi kere

evet tamda dediğin gibi aile dizisi ve oyuncular muhteşem
anne ve çocukların oyunculukları harika birde kayınpedere dikkat et o da muhteşem oynuyor

Ekranlard gösterilemeyecek kısıtlmalara örnek göstermek için verilmiş. Fi'yi star tv nasıl ekrana koyacak bakalım
serenay ın dansettiği sahneler kesilmesinde diğer yerleri kesselerde olur

Son düzenleme:

ORADAn 1 tane 0 düşşe sinemin şuankı piyasa değeri 10

Badass şirret diye çevrilmez bence

Tıkla bak ekşide ne denmiş, argo ve olumlu anlamda kullanılan bir kelime diyorlar genel olarak. Yani Lagertha hakettiği yerde birincilikte. Sen de oyunu vererek destek oldun demek Lagertha'ya

ekşiyi boşver kadına karşı hislerin nasılsa o şekilde çeviri en iyi çeviridir

ve işin doğrusuda zaten en kötü kadın yani altın lahana ödülü gibi bişeymiş işte

ekşiyi boşver kadına karşı hislerin nasılsa o şekilde çeviri en iyi çeviridir

ve işin doğrusuda zaten en kötü kadın yani altın lahana ödülü gibi bişeymiş işte

O zaman benim çevirime göre de Lagertha en güçlü en sağlam kadın
İmdb kullanıcıları da beni onaylamış ne kadar güzel

O zaman benim çevirime göre de Lagertha en güçlü en sağlam kadın
İmdb kullanıcıları da beni onaylamış ne kadar güzel
senin ekşide öyle demiyor ama en başaklı ! kadın diyor
kadında başak varsa ondan uzak durmak lazım