En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ayy iyice ev kızı oldun çıktın başımıza bee örgü örmeyide öğreteyimde dizi izlerken iyi gidiyor :A :A :A @xemrexxx @cookies @Harunnn60 @Bully @sokak sanati @mrt-06
6 bölüm tükettim muhteşem gidiyor japonik dizi keşke uyarlamasını yapmasakda orjinal kalsa böyle :)
uyarlama yaparsakta anne rolünde selin şekerci olsun @Harunnn60 @cookies :) orjinal japon anne bayağı sayıf iskeletor gibi bu rolün üstesinden anca şekerci gelir :)

ve izlediğim dizinin imdb puanıda 8.5 harika yani
Woman (TV Mini-Series 2013– ) - IMDb

birde başroldeki iskeletor kadın Hikari Mitsushima (muhteşem oynuyor )
188812_full.jpg

ve tıfıl kız nazomi bizim annedeki turnayı aratmıyor :)
amie01-1.jpg

@Tolstoyevski ve @sokak sanati ve @mrt-06 de japon kore dizilerine düşkündü onlarıda çağırayım
zaten anneyi izleyen @denizz19 kaçırmaz bu diziyi :)

6 bölüm tükettim muhteşem gidiyor japonik dizi keşke uyarlamasını yapmasakda orjinal kalsa böyle :)
uyarlama yaparsakta anne rolünde selin şekerci olsun @Harunnn60 @cookies :) orjinal japon anne bayağı sayıf iskeletor gibi bu rolün üstesinden anca şekerci gelir :)

ve izlediğim dizinin imdb puanıda 8.5 harika yani
Woman (TV Mini-Series 2013– ) - IMDb

birde başroldeki iskeletor kadın Hikari Mitsushima (muhteşem oynuyor )
188812_full.jpg

ve tıfıl kız nazomi bizim annedeki turnayı aratmıyor :)
amie01-1.jpg

@Tolstoyevski ve @sokak sanati ve @mrt-06 de japon kore dizilerine düşkündü onlarıda çağırayım
zaten anneyi izleyen @denizz19 kaçırmaz bu diziyi :)

Sadece Marco Polo izledim çekik gözlülerin olduğu başka da izlemedim.:F

AY yapımla TIMS ortaklaşa saydırmış reyting sistemine @Forumdash ve @sürgünüm le geçici iş birliği yapabilirim bu durumda:A içerde ve vatanım sensin en çok ilgi gören işler olmuş, Masum-Fi-Kalbimdeki Deniz falan da var haberde ama @mrt-06 ile @denizz19 un tubişinin dizisi yok :A @cookies @vadikızı @Aserat @Bully @Çiğdem- @destere @Harunnn60
http://variety.com/2017/tv/global/turkish-tv-dramas-phi-second-chance-masum-1202019972/
masumla fi nin reyting sisteminde zaten yeri yokki onlar bağımsız onlar niye haberde geçmiş ki :)

neyse böyle bir grup çıkmış @Çiğdem- :) arka sırada oturan mahir emre olabilir :)
http://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-39488949

Sadece Marco Polo izledim çekik gözlülerin olduğu başka da izlemedim.:F
o çindi bu japon :)
yoksa sendemi çinlilere kızıp japon dövenlerdensin ? :)

Ekranlard gösterilemeyecek kısıtlmalara örnek göstermek için verilmiş. Fi'yi star tv nasıl ekrana koyacak bakalım :Z
fi starda yayinlancak mi ki o kadar sadece puhuda diye tanitim yapiyolar sanmam ve su an puhuyu bilmeyen de yok :)

Hatta oyle bi aciklama da yok :)

la nerde bulaştırdın bizi japon dizisinin orjinaline takıldım üç bölüm birden devirdim :) ne ağlattı bizi ama öff ağla ağla bitmez bu çile :) eğer bunun yerlisini yaparlarsa anne dizisindeki gibi yeni bir turna (melek ) bizi bekliyor demektir hazırlıklı olmak lazım :) @Çiğdem- @Forumdash @denizz19 @vadikızı mendilleri şimdiden hazırlayın :)
Ben Mother'ı geçen yaz izlemiştim harikaydı. Bu Woman dizisi de harika alternatif olcak ban:Z Hatta Mother'ı ailecek izlemiştik bunu da izleriz gönül rahatlığıyla:X

fi starda yayinlancak mi ki o kadar sadece puhuda diye tanitim yapiyolar sanmam ve su an puhuyu bilmeyen de yok :)

Hatta oyle bi aciklama da yok :)
Bi hafta sonra starda yayınlanacak deniliyordu. Bence Madum da Fi de sonra televizyonda yayınlanacak.

AY yapımla TIMS ortaklaşa saydırmış reyting sistemine @Forumdash ve @sürgünüm le geçici iş birliği yapabilirim bu durumda:A içerde ve vatanım sensin en çok ilgi gören işler olmuş, Masum-Fi-Kalbimdeki Deniz falan da var haberde ama @mrt-06 ile @denizz19 un tubişinin dizisi yok :A @cookies @vadikızı @Aserat @Bully @Çiğdem- @destere @Harunnn60
http://variety.com/2017/tv/global/turkish-tv-dramas-phi-second-chance-masum-1202019972/
Tims boşuna saydırmasın sistemle ne alakası var? Avrupai yapacam diye kendi kendilerini bitirdiler. Bu son yaptığı diziler AGB'de de tutmazdı. :)

Tims boşuna saydırmasın sistemle ne alakası var? Avrupai yapacam diye kendi kendilerini bitirdiler. Bu son yaptığı diziler AGB'de de tutmazdı. :)
ay hoşt lafa bak geçen yılki İPSOS araştırmasında biz hülya avşar olarak toplumda Tuba ve neslihan atagülden daha çok takip edilen bir isimdik ama dizimiz 2 küsürlü reytingler aldı.SS AGB de isimler bu kadar önemsizleşmezdi bi kere:A

Ben Mother'ı geçen yaz izlemiştim harikaydı. Bu Woman dizisi de harika alternatif olcak ban:Z Hatta Mother'ı ailecek izlemiştik bunu da izleriz gönül rahatlığıyla:X

Bi hafta sonra starda yayınlanacak deniliyordu. Bence Madum da Fi de sonra televizyonda yayınlanacak.
evet tamda dediğin gibi aile dizisi ve oyuncular muhteşem :) anne ve çocukların oyunculukları harika birde kayınpedere dikkat et o da muhteşem oynuyor :)

Ekranlard gösterilemeyecek kısıtlmalara örnek göstermek için verilmiş. Fi'yi star tv nasıl ekrana koyacak bakalım :Z
serenay ın dansettiği sahneler kesilmesinde diğer yerleri kesselerde olur :)

Son düzenleme:

masumla fi nin reyting sisteminde zaten yeri yokki onlar bağımsız onlar niye haberde geçmiş ki :)

neyse böyle bir grup çıkmış @Çiğdem- :) arka sırada oturan mahir emre olabilir :)
http://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-39488949

o çindi bu japon :)
yoksa sendemi çinlilere kızıp japon dövenlerdensin ? :)
ORADAn 1 tane 0 düşşe sinemin şuankı piyasa değeri 10 :A

en şirret kadın anketinde @sürgünüm ün lagerta sı açık ara önde:) millet biliyor kimin şirret olduğunu takdir ediyorum oy verenleri :)

http://www.imdb.com/poll/k0ntMeEsw4k/results?ref_=po_sr

ankete oy vermeyi unutmayalım:) @xemrexxx @Forumdash @sokak sanati @Çiğdem- @Harunnn60 @MasacRE- @Dosi @MEnes @cookies @tolgab @MelankoliK @legolas9900 @vadikızı @mrt-06 @OzaN @Bully

Badass şirret diye çevrilmez bence :D

Tıkla bak ekşide ne denmiş, argo ve olumlu anlamda kullanılan bir kelime diyorlar genel olarak. Yani Lagertha hakettiği yerde birincilikte. Sen de oyunu vererek destek oldun demek Lagertha'ya :A

Badass şirret diye çevrilmez bence :D

Tıkla bak ekşide ne denmiş, argo ve olumlu anlamda kullanılan bir kelime diyorlar genel olarak. Yani Lagertha hakettiği yerde birincilikte. Sen de oyunu vererek destek oldun demek Lagertha'ya :A
ekşiyi boşver kadına karşı hislerin nasılsa o şekilde çeviri en iyi çeviridir :)
ve işin doğrusuda zaten en kötü kadın yani altın lahana ödülü gibi bişeymiş işte :)

ekşiyi boşver kadına karşı hislerin nasılsa o şekilde çeviri en iyi çeviridir :)
ve işin doğrusuda zaten en kötü kadın yani altın lahana ödülü gibi bişeymiş işte :)

O zaman benim çevirime göre de Lagertha en güçlü en sağlam kadın :D İmdb kullanıcıları da beni onaylamış ne kadar güzel :A