En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kırk yılın başı doğru kelam etmiş bozuk saat reis
Şu kısmetse oluru zaten genel ev diye hitaplandırıyordum ben esra zuhal seda sayan programlarınıda mal pazarı olarak hitaplandırıyordum
Nihattan nefret ediyorum ama doğru söylediği şeylerede haklısın demek lazım
@mrt-06 @Harunnn60 @cookies @sokak sanati

Zuhali sattın sen zaten geçen yıl koruyordun.
hiçbirini tutmuyorum cnm ama esra erol geçen yıl zuhalı reytingten dolayı hedef alıyordu diğer söyledikleri hep bahaneydi o konuda haksız bulmustum esrayı çünkü laf dolandırıp onu izleyenleri kandırıyordu

O zamana kadar devam eder mi ki

anlamadığım bir konu ama güldüm yinede

böyle programlar yapılarak Nihat doğan gibi adamlara laf söylettiriyorlar Zuhal kendine yazık ediyor bu programı yaparak

Koskoca Kuşçu'nun düştüğü hale bak, ilk 100'e zor giren dizide şehzade rolü oynayacak
ay resmem reytingimiz bölünüyor hem my hem kösem yayinlanarak macaristan reytingleri 1- my 2- fgsn 3- paramparçs 4- kösem 5- kara sevda
bu iş @mrt-06 @denizz19 ortak yilanliği @Bully @Aserat ortak kaknemliği gibi.ss

Şimdi de gündeme gelmek için bunlara mı sardı.

Elinde ne bir kanıt var ne de başka bir belge, ordaki kadınlara hayat kadını diye iftira atmasını Çiğdem bir bayan olarak nasıl desteklersin.

Elinde ne bir kanıt var ne de başka bir belge, ordaki kadınlara hayat kadını diye iftira atmasını Çiğdem bir bayan olarak nasıl desteklersin.
Ben zaten genel ev mal pazarı olarak görüyordum daha önce sana çok söyledim bu düşüncelerimi cnm
inş Kapanır hepsi tek tek

Ben zaten genel ev mal pazarı olarak görüyordum daha önce sana çok söyledim bu düşüncelerimi cnm
inş Kapanır hepsi tek tek
Boykotçu @destere yüzünden elendik Trt reytingi zor görür Kurtlar vadisi için Yaktı Trt Kurtlar vadisini Aldı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

nihat kazmasının karşısında her türlü esrayı destekliyoruz
Senin yüzünden elendik Fblinin senaryosuna protesto yaptın diye Sen bir güzel kız için Fenerbahçeyi Satarsın

Senin yüzünden elendik Fblinin senaryosuna protesto yaptın diye Sen bir güzel kız için Fenerbahçeyi Satarsın

evet
kız güzelse satarım yani sorun olmaz

evet
kız güzelse satarım yani sorun olmaz
Aziz Yıldırım'dan beter olursun ben Aşık olduğum kızlara maç satmadım
Hoşlandığım kızların hepsi Beşiktaşlı sadece 2 fenerbahçeli var
Fanya Beşiktaşlı platonik aşık olan kız Beşiktaşlı Selin fenerbahçeli Güliz zor Beşiktaşlı Yağmur fenerbahçeli Arjen Beşiktaşlı Dilara Beşiktaşlı

Evlilik Programlarının vazgeçilmezi Hanife ismi sir gibi saklanan bir dizide rol alacakmis
Yalan haber değilse tabii ki

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kırk yılın başı doğru kelam etmiş bozuk saat reis
Hanife'den Nihat Doğan'a tokat gibi cevap.
@Çiğdem- @dosimosi @denizz19 @vadikızı

böyle programlar yapılarak Nihat doğan gibi adamlara laf söylettiriyorlar Zuhal kendine yazık ediyor bu programı yaparak

nihat kazmasının karşısında her türlü esrayı destekliyoruz

Bu Hanife'yi de sevmem ama Nihat'ı daha fazla sevmem
haddini bildirmiş şerefsiz Nihat'a
evet arkadaslar sokak totosu bu haberi görünce beyin kanamasindan ölmüştür herhalde kurtulduk
@cookies @Bully @dosimosi @Aserat