En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yine bu fotoyla daha önce de paylaşımlarda bulunmuştun çok iyi hatırlıyorum.

Beren iyi olabilir ama Meryosun hicbir kalitesi yok o yüzden su kadini abartma artik
anlasilan senin ki yüksek reytingli kisilerle oynayip kendini kurtarmak istiyor ama yemezler

Beren iyi olabilir ama Meryosun hicbir kalitesi yok o yüzden su kadini abartma artik
anlasilan senin ki yüksek reytingli kisilerle oynayip kendini kurtarmak istiyor ama yemezler
ay hoşt kere hoşt sana .ss yüksek reyting bişi ifade etmiyor yanındaki iyi oyuncu değilse bak kıvançın kurt seyit ve şurası tns deen çok izlenen ilk bölümdü ama dizi çöktü partner önemli artık tek başına kimse kurtaramaz dizisini

dediğim konudur o 2 sene önce @eskici falan yoktu herkes senin ka yaşlı değil forumda
2 sene önce vardim ben
ben de senin Kenan ve Meryem ile ilgili haber paylastigini hatirliyirum yakin zamanda

Tamam ben de onu diyorum iste partner önemli Kenan eger Meryemle oynarsa diziyi kimse kurtaramaz dizi rezil olur gider ama baskasiyla oynarsa kurtarma sanimsi var

2 sene önce vardim ben
ben de senin Kenan ve Meryem ile ilgili haber paylastigini hatirliyirum yakin zamanda
@Çiğdem- çarpı (x) kuru kız ka kuru bir iftira
2014 ü dün gibi hatırlamanız benim şuçum değil hafızanız çok iyiyse demek
ayrıca ben habere inanmadığımı söyledim zaten

sen rezil olucan birazdan @vadikızı ile erotik konuşmalarınızı forumda yayınlıcam gör sen

Yazin paylasmistin temmuz ya da agustostu galiba
ayrica ben senin @Çiğdem- le yaptigin erotik konusmalari yayinlarsam rezil olmakla kalmaz forumu terketmek zorunda kalirsin

Dun pazartesiydi bugun bu haberler dönuyor. Düşün