YENİ DİZİMİ BU IYYYçok tatliş olmuşlar sude bile başrol oldu sen hala koca bulumadın kız @Çiğdem- @Aserat @mrt-06 @cookies @Forumdash @eskici @gizem ak @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 52300
Kim bunlar?çok tatliş olmuşlar sude bile başrol oldu sen hala koca bulumadın kız @Çiğdem- @Aserat @mrt-06 @cookies @Forumdash @eskici @gizem ak @ozgur2113
Ekli dosyayı görüntüle 52300
şu tiplere baksana ayollevet fox ta çkıkacak noldu
foxtaki hayat bilmem neli dizinin başrolleriKim bunlar?
kıskanç çekemiyon dimi yaşlı kokona senişu tiplere baksana ayoll
Algıya gel yayından kalkmadı saati değişti. Kanalın canlı yayınını bizzat bulup izlemiştim hatta yazın yine balkanların canlı yayınına bakarken o kanalın çiftlik tarzı yarişması vardı 7/24 onlar yayınlanıyorduneredeyse unutuyordum @Forumdash @faruk un kenanının acı hayatı yayınlanmaya başlamış sırbistanda pembe sütun dizinin reytingi karadayı yayından kaldırılırken aynı ülkede bu dizinin tutulması ilginç olmuş bir de faruk bana kenanı kötülüyor der başarılıysa överiz ama başarısızsa ne demişler düşene bir tekme de sen vur daha hızlı yuvarlansın @Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @ozgur2113 @Harunnn60 @eskici @gizem ak @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 52310
hayır önce gündüz kjuşağına gitti sonra yayından kaldırıldıAlgıya gel yayından kalkmadı saati değişti. Kanalın canlı yayınını bizzat bulup izlemiştim hatta yazın yine balkanların canlı yayınına bakarken o kanalın çiftlik tarzı yarişması vardı 7/24 onlar yayınlanıyordu
Al işte dediğimi diyorsun algını da git...hayır önce gündüz kjuşağına gitti sonra yayından kaldırıldı
sen yayından kaldırıldığı kısmı atlıyon amaAl işte dediğimi diyorsun algını da git...
Kazanan TOTAL oldu ne skandalı. 🙄sen yayından kaldırıldığı kısmı atlıyon ama
bu arada arjantinde aşk ı memnunun ortalaması 9.4 küçük gelinin 9.6 imiş resmen skandal koskoca masret of entrique dizisi @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat @sokak sanati @Bully
bu işte senin parmağın yoksa bnm de adım emre değilKazanan TOTAL oldu ne skandalı. 🙄
Ben senin sahne adın Emre sanıyordum gerçek adın Fitnat değil miydi? @Çiğdem-bu işte senin parmağın yoksa bnm de adım emre değil
gerçek adım kerem güçverirBen senin sahne adın Emre sanıyordum gerçek adın Fitnat değil miydi? @Çiğdem-
Belki bitti dizi ne biliyon? Şuan yayınlanmaması kaldırıldıgı anlamına gelmiyor. Ne zaman kaldırıldı onu de bari, boşa yorma beni.sen yayından kaldırıldığı kısmı atlıyon ama
bu arada arjantinde aşk ı memnunun ortalaması 9.4 küçük gelinin 9.6 imiş resmen skandal koskoca master of entrique dizisi @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat @sokak sanati @Bully
Pis yılan yine dilini çıkardın. .ssgerçek adım kerem güçverir
kaynaklarım var herhalde takip ediyorum yayından kaldırıldığınıBelki bitti dizi ne biliyon? Şuan yayınlanmaması kaldırıldıgı anlamına gelmiyor. Ne zaman kaldırıldı onu de bari, boşa yorma beni.
Niye skandal? Elif senin dizin değilmiydi? Sen sevin
Kaynağin oğlan mı kız mıkaynaklarım var herhalde takip ediyorum yayından kaldırıldığını
ne diye sevineyim stv dizisiydi fetöcü diye içeri alırlar
haber sitesi + vikiKaynağin oğlan mı kız mı
Stvmiydi? Kanal7 mi?