atv kulumuz yapıyor ben niye uğraşayım bu işlerleSen mi yapiyorsun bunlari
Senin isin belli olmaz seversin böyle seyleriatv kulumuz yapıyor ben niye uğraşayım bu işlerle
Yeteri beğenmedim. Bu ne akıllı telefon uygulamalrındaki kolaj yapma uygulamasından çıkma
malzeme iyi olacak ki afiş de iyi olsunYeteri beğenmedim. Bu ne akıllı telefon uygulamalrındaki kolaj yapma uygulamasından çıkmaKÇ de Seviyor Sevmiyor'un çakmasıPapatya üzerine kurulmuş
Tabiki de malzemeler iyi olmalı
neticede karadayının başarı binbir gecenin yarısı bile değilTabiki de malzemeler iyi olmalı@mrt-06 konuyu sen açmişsin ne diyorsun 2 afişe dehttps://fav10.net/forum/threads/karadayının-3-sezon-afişi-yayınlandı.232392/
Çünkü ahlaksız bir tekliflik bomba konusu yoktuneticede karadayının başarı binbir gecenin yarısı bile değil
muteşem yüzyıl dönem dizisiÇünkü ahlaksız bir tekliflik bomba konusu yoktukaldı ki dönem dizisi.
My dönem dizisi değil, tarihi dizimuteşem yüzyıl dönem dizisi
öyle bir geçer zaman ki dönem dizisi
yani dönem dizisi olmakla alaası yokayrıca feridenin babasında her türlü ahlaksızlık vardı illa teklife gerek yokneyse iyi geceler
en çok ileyiciye ulaşılan yer ortadoğu orada da gümüşü geçmiş dizi yani 85 milyondan fazla insan izlemiş ortadoğudaMy dönem dizisi değil, tarihi dizi
Obgz de'nin de Karadayı'dan farkı yok. Belli bazı yerlerde başarı gösterdi. Karadayı yunanistan da ilk 10a girerken o giremezdi amaŞimdi boş atıp doluya sallama
2.sezonu da burdaki gibi çökmüştüren çok ileyiciye ulaşılan yer ortadoğu orada da gümüşü geçmiş dizi yani 85 milyondan fazla insan izlemiş ortadoğudazaten balkanlarda yunanistan ve arnavutluk hariç her ülkede ilk sırada yer aldı kısacası karadayı seviyesinde değil öbgz leveli yüksek
Emre Hannibaloğlu karakterini sevdinmi ortağın fetocu amaay bunu da diziye almışız @Forumdash feat. @Bully oyunları hep bunlar.ss @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06 @Harunnn60 @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 52286
Bunu ne diye aldiniz la diziyeay bunu da diziye almışız @Forumdash feat. @Bully oyunları hep bunlar.ss @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06 @Harunnn60 @eskici
Haremde dolansin diyeBunu ne diye aldiniz la diziye
@Bully yaptiğimiz düet ses getirmiş demekay bunu da diziye almışız @Forumdash feat. @Bully oyunları hep bunlar.ss @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Aserat @mrt-06 @Harunnn60 @eskici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?