Peki şey vardı Meryoş hollywood da dizi yapacak yapımcı 03 olcak diye o noldubirçok haber dönüyor panpa bekleyip görücez
Bence orda dizi yapsalar daha iyi olur
Peki şey vardı Meryoş hollywood da dizi yapacak yapımcı 03 olcak diye o noldubirçok haber dönüyor panpa bekleyip görücez
ne bileyim la menajeri miyim benPeki şey vardı Meryoş hollywood da dizi yapacak yapımcı 03 olcak diye o noldu
Bence orda dizi yapsalar daha iyi olur
Menajerinden daha çok kollayıp sevdiğin ve onu düşündüğün doğdur amane bileyim la menajeri miyim ben
Uyandı ve canlı bomba patladı Azmi oğlunu canlı bomba yaptı valizin içine bomba koyar 6 tane 5 milyon dolar bideYok artik ciddi misin adamin cenaze namazini falan kiliyorlardi
Yine kandirmislar insanlariUyandı ve canlı bomba patladı Azmi oğlunu canlı bomba yaptı valizin içine bomba koyar 6 tane 5 milyon dolar bide
Dedi ki ekiple anlaştık 5 milyon dolara ama bombada var bide ve hastahanenin acil servisini patlattı Azmi
SM-A300H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reşat hocanın başarısı buYine kandirmislar insanlari
Sonucta insanlari kandirdilar sevmem ben böyle seyleri hüsnü coban olayinda da ayni sey olmustuReşat hocanın başarısı bu
Ne yapsınlar siz reyting deneklerininSonucta insanlari kandirdilar sevmem ben böyle seyleri hüsnü coban olayinda da ayni sey olmustu
Ne yapsın şu reyting sisteminiSonucta insanlari kandirdilar sevmem ben böyle seyleri hüsnü coban olayinda da ayni sey olmustu
Kim vermis ergenlerin eline her evde ergende vardir büyük de ergenler kumandayi ele gecirmis demek kiNe yapsınlar siz reyting deneklerinin
Ne yapsın şu reyting sistemini
Ergenlerin eline vermeseydiniz güney doğuda pelin rahatsız oldu diziden isidi işledi diye 342.Bölümde Haşimdende rahatsız oldu
Necati şaşmazKim vermis ergenlerin eline her evde ergende vardir büyük de ergenler kumandayi ele gecirmis demek ki
Necati Sasmaz'in ne alakasi var reyting sistemiyle hele de apo nun ne alakasi var onu hic anlamadimNecati şaşmaz
Süreç vardıya ve pararel devletin diğer kîsmı başka bir cemaat menzil cemaatine verdiler bence geçen yıl 3.99 a düştü bu olaydan sonra ardından pelin bitirince aydın doğanda sungurların ekibini aldı stv de çalışan senarist bulmak zorunda kaldı pelin yüzünden gizlice işler yaptı emniyet müdürünü ormanın dibine yaptıNecati Sasmaz'in ne alakasi var reyting sistemiyle hele de apo nun ne alakasi var onu hic anlamadim
kendin calip kendinn oynarsin hayaller tuba hayatlar meryem bu laf seni 2019 yilina kadar etkisiz kilarbir şey olur da meryoşum bu akşam ödül almaya gidemezse diye arapların ikinci planı tubişmişneticede meryoşum vleniyor, paramparça olsun O3 olsun edho olsun gelen teklifleri değerlendiriyor meşgul kadın yani bu yüzden tubişi meryoşun yedeği yapmışlar tuba için onurdur bu da sonuçtam eryoş gibi bir dünya starının yedeği)) araplar hakeden hakettiği değeri vermeye başlamış darısı aydirik yapımın başına@Yiğitt @denizz19 @Aserat @gizem ak @Çiğdem- @cookies
bnm hayalim niye tuba olsunkendin calip kendinn oynarsin hayaller tuba hayatlar meryem bu laf seni 2019 yilina kadar etkisiz kilar
sonsuz tane meryemi koy 1 tane tuba etmez nasil anladisanbnm hayalim niye tuba olsunvalla forumda senden başka tubayı hayal eden yok gerçi seçenekler arasında @Çiğdem- olursa tuba da hayal edebilirim
evet zira 1 tane tuba bile kalmadı ortalıkta yok oldu gittisonsuz tane meryemi koy 1 tane tuba etmez nasil anladisan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?