En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilim kurgu ile fantezi arasında fark var
ayrıca ergenik şeyleri izlemem biliyorsun
Yok artık ya
Biliyorum Fantastikle fantazi arasında da cok fark var Allah'tan fantastik izliyorum fantazi değil
Tabikide ergenikleri izlemezsin Glee PLL bunlarin jeneriğini bile izlemedin
 
Yok artık ya
Biliyorum Fantastikle fantazi arasında da cok fark var Allah'tan fantastik izliyorum fantazi değil
Tabikide ergenikleri izlemezsin Glee PLL bunlarin jeneriğini bile izlemedin


aslında fantaziyide severim fantastiğide ikisinin harmanlandığı bir film yok mu forumdash
)
 
Benim bildiğim yok en çok filmi @OzaN izler, ona da bi daniş

onun izlediği filmler beni sarmıyor komedilerle kafayı bozmuş ben komedileri pek izleyemiyorum yerli veya yabancı olsun ama dram olsun macera olsun komedi olmasın komedide bir shameless i tanırım onun haricinde komedi izlemem onuda başroldeki frank karakteri için izliyorum
 
Shameless'ide izlediysen artık tamamsın sen
Eğer gösterili showlu filmleri seversen Now You See Me 'yi öneririm
Tam istediğin gibi macera ve görsel show dolu bi film
Son 10 dakikasında bozuntuya ugrasanda zamanını boşa harcatmayan sana iyi vakit geçirten film
 
hangover 2
maymun filmin önüne geçmiş
ilkinden kötüydü bu sefer
 

İzlediğim 2. Charlie Chaplin filmi oldu ve oldukça beğendim bu filmide. Özellikle makinanın yemek yedirme sahnesi ve hapishanedeki yemek yeme sahnelerinde sesli güldüm
Chaplin reyiz iyide paten kayıyormuş herkes yapamaz öyle


8/10
 
En son izlediğim film: Testere 5
 

İzlediğim ilk Tarantino filmi oldu.Adamı övüyorlardı bende merak ediyordum açıkcası.2.Dünya Savaşı filmlerine bir yenisini daha ekledim.
Kısaca konusuna gelirsek beklediğim gibi değildi sıkı bir tarih filmi bekliyordum ama trajikomik mi desem adam ilginç bir anlatım yapmış.Film boyunca full Nazilerle dalga geçişler vardı ya da ben öyle anladım.

Öncelikle Brad Pitt'in performansını çok beğendim adam çok iyi oynamış çok iyi benimsemiş karakteri.Diğer karakterlerde çok iyiydi.Christoph Waltz'un oynadığı Albay karakteri çok iyiydi.Çok sövdüm adama Hitler hayranı biri olarak.
Filmi bölüm bölüm ayırması gerçekten iyi olmuş ilk defa gördüm böyle bişey.Filmde kafa derisi yüzme,haç işareti yapılma sahnesi vs insan bir garip oluyor kafasını filan tutar hale getiriyor insanı.


Filmin pek beğenmediğim yanı birden fazla dil vardı.Almanca,Fransızca vs insanın kafası karışmadı değil burda hangi dili konuştular diye.

Neyse genel olarak filme puanım 9/10
 

Johnny Depp olmasa izlemezdim. Ama onun karakterinde de çok fazla Jack Sparrow davranışları vardı. Yürüyüşü filan, komiklik bakımından. Bir çok yönden benziyordu Sparrow'a.

Senaryosunda farklı bir durum yoktu. Bol bol son da kurtulmalar mevcuttu.
Bence filmin en büyük artısı komedi yönünün olması. Filmi izlerken yer yer gülümsedim.

Film bana zorla uzatılmış gibi geldi. Daha kısa olabilirdi. 2 saat civarı yeterdi.

Western ve komedinin karışımı idare eder bir filmdi. İzlemek istiyorsanız izleyin, abartılacak kadar kötü değildi. Ama beklentiyi azaltmayı unutmayın.


7/10
 
Cube 1997

Testere'yianımsattı bu film.
Esmer bi adam var filmde.. o kadar itici bir rol yeteneğine sahip ki ,gördüğüm yerde kapatıcam yani halbuki film o kadar kötü de değil.
Adam soğuttu .s
 

Gayet güzel bir filmdi. O dönemin Hollywood'u nu anlatması ayrı bir hoştu. Müzikler ve danslar çok iyiydi. Özellikle sondaki dans süperdi, kolay kolay kimse yapamaz o haraketleri. Başrol erkek oyuncu resmen o dönemde yaşıyormuş gibiydi. Gülüşü filan aynı 1920 lerdekiler gibiydi. Kadın oyuncuda çok güzeldi, yüzüne beni çizince daha da güzel oluyor


Oyunculuklar, o dönemin kıyafetleri müzikleri hatrına 7/10
 

Hem Gravity hem de Captain Phillips öncesi izlenmesi gereken bir filmdi ve nihayet bugün izleyebildim.


Daha önce de defalarca yazdığım gibi uzaylı bilim-kurgu filmlerinden hiç hoşlanmam normal şartlarda ama bu filmi çok beğendim. Şu ana kadar izlediğim astronotlu filmler arasında en çok beğendiğimi rahatlıkla söyleyebilirim.

Filmin diğerlerine göre en büyük artısı gerçek hikayeden alınmış olması ve o dönemki (aya ilk çıkıldığı yıllar) insanların bu olaylara bakış açısını yansıtmasıydı bence. Ayrıca hem NASA'daki ortam hem de uzay gemisi bence çok iyi anlatmış.

Oyunculuklar gayet yerindeydi. Tom Hanks yine çok başarılıydı fakat 1993 ve 1994'teki Oscar ödüllerinden sonra üst üste üçüncü kez aday olacak kadar kuvvetli değilmiş ve nitekim olamamış da. Bu filmle yardımcı erkek oyuncu adaylığı kazanan Ed Harris de oldukça başarılıydı.

Süresi bence biraz uzundu. 10-15 dakika kadar daha kısa olabilirdi bazı yerleri sıkıcıydı, olmasa da olurdu.


Genel olarak 7.5 IMDb puanına bakarak bence hakettiğinden daha az değer gördüğünü düşünüyorum, Top 250'de olması gereken bir film bence.

Puanım Tom Hanks hayranlığımdan ileri gelen 0.5 bonus puanla birlikte:

9.5/10