Yok artık yabilim kurgu ile fantezi arasında fark varayrıca ergenik şeyleri izlemem biliyorsun
Yok artık yabilim kurgu ile fantezi arasında fark varayrıca ergenik şeyleri izlemem biliyorsun
Yok artık yaBiliyorum Fantastikle fantazi arasında da cok fark var Allah'tan fantastik izliyorum fantazi değilTabikide ergenikleri izlemezsin Glee PLL bunlarin jeneriğini bile izlemedin
Benim bildiğim yok en çok filmi @OzaN izler, ona da bi danişaslında fantaziyide severim fantastiğide ikisinin harmanlandığı bir film yok mu forumdash)
Benim bildiğim yok en çok filmi @OzaN izler, ona da bi daniş
Shameless'ide izlediysen artık tamamsın senonun izlediği filmler beni sarmıyor komedilerle kafayı bozmuş ben komedileri pek izleyemiyorum yerli veya yabancı olsun ama dram olsun macera olsun komedi olmasın komedide bir shameless i tanırım onun haricinde komedi izlemem onuda başroldeki frank karakteri için izliyorum
pll ergenik kabul ediyomYok artık yaBiliyorum Fantastikle fantazi arasında da cok fark var Allah'tan fantastik izliyorum fantazi değilTabikide ergenikleri izlemezsin Glee PLL bunlarin jeneriğini bile izlemedin
Glee'yi izlediğim halde ergenik diyorsam gerisini düşün artıkpll ergenik kabul ediyomglee tümel herkese hitap ediyor
senaryoyu değil izleyemn kesmi kastediyorumGlee'yi izlediğim halde ergenik diyorsam gerisini düşün artık
https://fav10.net/forum/threads/en-son-İzlediğiniz-film.116139/page-85#post-1486561senaryoyu değil izleyemn kesmi kastediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?