En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sil baştan (2004)

En sona sakladığım film ilk izlediğim film oldu kuzen sayesinde.

SPOİLER İÇERİR.

Filme çok olumlu yaklaşmıştım puanında yüksek olması sebebiyle ama bence puanını haketmiyordu.Karışıklıklar vardı direk konuya girmişti.Bazı anıları silinirken onu sonradan anladık ilk başlarda pek bişey anlamadık.Ama filmin başı ve filmin sonu iyi bağlanmıştı hakkını verelim.Oyunculuklar iyiydi.Özellikle de Kate Winslet bir harikaydı.Ama bu olumsuzluklardan karşı

Puanım:7.5
 
Donnie Brasco (1997)

Bir Al Pacino filmi izlemeyeli bayağı oldu.Yaklaşık 2 haftadır izliyemiyordum.Bugün ara sıra yaptığım şeyi Al Pacino filmlerini tekrar izledim ve bunu daha sık yapmam gerektiğini anladım.Bu adamı izlemek kadar bana zevk veren
başka kimse yok gerçektende.Bunu bi daha anladım.


Neyse filme gelecek olursak çok güzel bir filmdi.Hem Al Pacino hemde Johny Deep'i bi arada izlemenin keyfi anlatılmaz yaşanır.İtiraf etmeliyim ki çok ihtişamlı bir senaryosu yok.Fakat senaryo filme süper işlenmiş.

Yine de güzeldi bence senary😵yunculuklarda çok başarılıydı.Al Pacino ve Johny Deep süper oynamışlar ve rollerinin hakkını fazlasıyla vermişler.Şunuda söylemeliyim ki filmin sonu biraz sönük kalmış.Ben daha iyi bir son beklerdim açıkçası...

Genel olarak sıkılmadan izlediğim izlerken keyif aldığım bir film oldu.Filmi kesinlikle tavsiye ederim...


Puanım: 9/10
 
Nihayet yorumlu bir mesaj gördük senden.
 
Just Married (2003)

Yine bir Asthon Kutcher klasiği olan Romantik/Komedi filmlerinden biriydi. Asthon Kutcher'ı zaten seviyordum bu filmle birlikte daha da çok sevdim. Filmin her sahnesinde güldürdü, mimikleri, haraketleri filan müthişti. Britaany Murphy'de çok güzeldi ve Asthon reyizle uyumluydular. İzlediğim en iyi Romantik/Komedi filmleri arasında ilk 3'e girdi, türünün en iyi örneklerinden bence. Sürekli dram filmi izlemekten sıkıldıysanız bu filmi tavsiye ederim pişman olmazsınız.

8/10
 

Son zamanlarda komedi filmi izlemeye ihtiyacım vardı.Bende film arıyordum.
Bu filmi izliyim o zaman.
 
The Artist

Sıradışı bir hikayesi yok filmin. Ama yine de iyi sayılabilecek bir hikayesi var.

Film sessiz ve siyah-beyaz olmasına rağmen sizi bağlıyor kendine.

Oyunculuklar iyiydi. Özellikle erkek oyuncu daha iyi kullanmıştı mimiklerini.

Filmin en sevdiğim sahnesi; kızın, adamın orada olduğunu bilmeden onu kıracak şeyler söylemeseydi.

Ama Oscar'ı alabilecek bir film miydi? Bence değildi. Tabi diğer adayların hiç birini izlemediğimi de belirtmek istiyorum.


Puanım: 7.5/10

Filmi otobüste izledim, Tr dublajlıydı



 
Son düzenleme:
The Impossible (2012)

Öncelikle filmin gerçek bir hikayeden alınması iyi olmuş. İzlerken kendinizi onların yerine koyuyorsun acaba ben bu durumda ne yaparım diye. Bu da filmin izlenilebilirliğini arttıyor. Yaklaşık 105 dk. olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Oyunculuklar çok iyiydi, özellikle Lucas'ın oyunculuğu müthişti yaşına rağmen. Senaryosunun gerçek olması, işlenişi, akıcılığı herşey on numara olmuş, tabi sonuda mutlu bitince ortaya güzel bir film çıkmış.

8.5/10
 
Black Swan

Natalie Portman'ın oyunculuğu çok iyiydi. Oscar'ı hak etmiş.

Dans sahneleri iyiydi ama daha iyisi olabilirdi. Keşke düblor kullanılsaymış.

Cinsellik ve çıplaklık daha az olmalıydı. Özellikle Natalie ve Mila'nın sevişme sahneleri gereksizdi. -ama güzeldi
-

Filmin baleyi sevip sevmemekle alakası yok. Daha farklı bir tür sizleri bekliyor.

Filmi izlerken sıkılmadım ama sıkılanların olması doğal.

Psikolojik bir film beklemiyordum açıkçası. Bir ara şizofren olduğunu -Lily'nin gerçekte olmadığını- düşündüm ama bence değil gibiydi. Sadece hayaller görüyordu.
Natalie Portman'ın Mila Kunis'le sevişirken orgazm olması çok gerçekçiydi.
Gerçekten hissetmiş.

Puanım: 7.7/10
 


​Spoiler içinde bahsettiğin sahneyi izlemiştim.Çok başarılıydı.
 

İyi filmdi gerçekten geçen yıl oscar dönemi filmleri arasında en beğendiklerimden biriydi ama ne yazık ki ödüllerde pek boy gösteremedi 1-2 adaylık dışında.


Dediğin türdeki sahneleri hiç hatırlamıyordum o filmde. O kadar film izliyoruz sonra onları unutup bir daha izlemek zorunda olmak hem kötü hem de iyi aslnda bir yönden, her zaman izleyebilecek iyi film kalmış oluyor geride.


- - - Ekleme - - -


Film zaten tamamen sessiz değil miydi nesini dublajlamışlar köpeğin sesini mi


2011 yılı sinema açısından fakir bir yıldı. İyi filmler vardı yine... The Help, The Descendants, Midnight in Paris... Bence hepsi iyi filmlerdi ama çok çok iyi değildi. Diğer filmlere bakış en uygunu bence Artist'ti öyle de oldu. Karşısındaki en güçlü rakip Hugo gösteriliyordu eğer o kazansa üzülürdüm gerçekten, haketmemiş olacaktı çünkü.
 
@OzaN bayağı mastürbasyon sahneleri vardı hatta bir keresinde son anda eliyle kapatmıştı şeyini.
İzle tekrardan pişman olmazsın.
 
From Hell (2001)

Johnny Depp her rolün üstesinden gelebileceğini bu filmle bir kez daha göstermiş. İngiliz aksanıyla oyunculuğuyla kusursuz bir performans ortaya koymuş. Depp hayranlarının filmi kesinlikle izlemesini tavsiye ederim.

Film biraz yavaş ilerliyor ama sıkmıyor insanı. Sürekli bi gerilim var filmde hem müziklerinden hemde olan olaylardan dolayı. Konusu değişik masonlarla filan ilgili. 1 kadın ve 1 erkeğe bişeyler yaptılar o akıl kontrolüyle ilgili bişeydi bence çünkü ikiside maruz kaldıkları şeyden sonra delirdiler. Genel olarak senaryosu işleyişi iyiydi konusuda ilgimi çektiği için ben sıkılmadım izlerken. Filmde anlamadığım yerler oldu bi ara tekrar izlicem iyice anlamak için.


9.5/10
 
Amigo Kızlar: Kazanmak İçin Savaş (2009)

Amerikan Gençlik/Spor filmlerinden biriydi. Konusu klişe olsada bu tür filmleri sevdiğim için ben beğendim. Dans ve müzik filmin her dakikasında vardı ve bu da filmi güzelleştirmiş bence. Boş vakitlerde izlenebilecek bi film izlemezsenizde bişey kaybetmezsiniz


6/10
 
Oldboy

İlerleyen aylarda Amerikan versiyonu vizyona girmeden Kore versiyonunu izlemek istedim.

İntikam alma nedeni gereksizdi. Hem kendisi suçlu hem de güçlü. Ama zaten filmde kaya ve kum tanesi örnekleri veriliyor. O sebepten bunu es geçebiliriz.

Dövüş sahnelerini sevmedim. İyiydi ama bana nedense çok yapmacık geliyor bir adamın 20-30 kişiyi öldürmesi. Ve bazı figüranlar rol yaptıklarını çok belli etmişlerdi.

İntikam şekli gerçekten de çok iyiydi.

Müzikleri hoştu.

Filmde bazı aşırıya kaçmalar ve fantastik olaylar gözüme battı.

Filmin sonu kesinlikle öyle olmamalıydı bence. Her şey o çatı katında bitmeliydi bana kalırsa.
Adamın kız kardeşiyle ilişkiye girmesi ve bundan pişmanlık duymamaları çok garip ve bence iğrençti. Daha sonra kendilerini camdan izleyen adam yüzünden kız kardeşinin karnının şişip hamile kaldığını söylemesi komikti.

Hipnoz olayı olmamıştı.

Puanım: 7.8/10