En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arka arkaya izlemek güzel fikir. Ana fikiri nasıl buldun?
Ana fikri çok başarılı buldum. Din, felsefe, toplumsal düzen, insan ilişkileri, etik değerler.. Liste daha uzar gider. Alt metni çok dolu ve üzerine saatlerce düşünülüp kafa patlatılabilir. İlk film ikincisine göre daha iyi geldi bana ama tabii ki göreceli
Sen iki filmi de izledin mi? İzlediysen düşüncelerin neler?

Reactions: RüzgarGülü
Evet ikinci filmi çıktığı zaman hemen bitirmiştim ilkinin heyecanıyla. Bende senin gibi ilk filmi, ikinciye göre daha çok beğendim. Çok güzel teması var

Reactions: Royal_Highness
Çerezlik, eğlenceli bir filmdi. Cem Gelinoğlu beni güldüren bir isim. Puanım 7.5/10

Reactions: 12.Adam
Üçü de gayet başarılı filmlerdi.

8.5/10

8/10

9/10

Keyifli ve eğlenceli bir filmdi. Margot Robbie güzelliğiyle göz kamaştırıyordu. Puanım 7.8/10

Kadro çok iyi, senaryo ortalamaydı. 7.5/10

Güzel bir filmdi. Yakın zamanda Oxford’a gitmiş olduğum için daha bir ilgiyle izledim. Puanım 8/10

Film klasik ilerken Jamie’nin hastalığıyla yön değiştiriyor ve ölümüyle üzüyor..

Rocky 1 9.5
Rocky 2 9.5
Rocky 3 9.5
Rocky 4 9 (Apollo’nun ölümü üzdü
)

Anora 9 (İsmini En Favori Film’de gördükten sonra Prime Video’da karşıma çıktı. Çok iyi filmdi. )

Rocky 5: 9/10
Rocky Balboa: 9/10
Creed: 8.25/10
Creed: 2 8.75/10

Mona lisa gülüşü : 6.4 Point = çok basit feminist bir senaryo çıktı kadroya yazık olmuş.ss

,

Ludwig 2: 7,2 point // Adam rahmetsiz @Çiğdem gibi sarışın memeli oğlan aşkından tahtı kaybedip krallıktan oldu ; kudurukluğun sonu hep böyle hüsran işte
@serhatt ders almalı

Reactions: serhatt