En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reactions: The_Erinch

Disaster,felaket seneryosu ola filmler ilgimi çekmişdir daima...
Felaketler ülkesinde yazşıyoruz onunda etkisi olabilir.

10 üzerinden 6

Captain America: Brave New World

Shira Haas'ın güzelliğinden dolayı filme pek odaklanamadım. Saçlarını toplayınca -doğal olarak- yüzü, dolayısıyla da güzelliği iyice ortaya çıkmış. 30-40'ı, 20-30'undan daha güzel olacak olan kadınlardan bir tanesi.

Sam'i Captain America olmaya hazırlamak için yapılmış bir film. Dövüş sahnelerini beğendim. Faz 4'ün en zayıf kötü karakteri Red Hulk olabilir.

10 üzerinden 5.5 puan

Lord of The Flies - Sineklerin Tanrısı (1990)

Kitabı 2 kere okudum, 3. kere okumayı planlıyorum. Aklıma geldi, filmini de izleyeyim dedim.

Film kitaptan farklı olarak tüm çocukların bir arada olduğu bir sahne ile başlıyor. Kitapta Domuzcuk ve Ralph'in diyalogu ve denizkabuğunu bulmaları ile başlıyordu. Yine aynı şekilde pilotlardan birini çocuklar denizden çıkarmıyor, ormanda ağaca asılı bir şekilde bulup onu canavar zannediyorlardı. Filmde ise pilot kaçıp bir mağara sığınıyor ve çocuklar onu orada buluyorlar.

Daha birçok farklılık var. Domuzcuk'un biraz geri planda kalması, çok konuşmaması ve kendisi ölürken denizkabuğunun kırılmaması gibi. Fakat genel olarak beğendim filmi. Kitapta olduğu gibi burada da hikayenin akıcılığı oldukça yüksek. Bir buçuk saat çabucak bitiyor.

Domuzcuk'u oynayan oyuncu cuk diye oturmuş. Ölümü biraz daha dehşet verici olabilirdi. Simon'un ölü bedeni ise korkutucu olmuş. Bunu da beğendim.

10 üzerinden 6.5.

Son düzenleme:

Kimle fikir alışverişi yaptınız abi siz? Enver Paşa sahneleri resmen rezaletti 4 puanı ordan kırıyorum 6/10
Yoksa güzel bir film olacakmış ama Enver Paşa'yı nasıl bu kadar ezik göstermişler hayret verici... Mustafa Kemal Atatürk rütbesine göre o dönemlerde de evet çok üst seviye bir dahiydi ve eyvallahı çok azdı da Harbiye Nazırına da gördüğü yerde bağırıp duramaz hocam o kadar da değil