En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Önceki filmleri kopyalamışlar, çok fazla küfür vardı. Gişede de çakılmış zaten, Netflix'e gelince vakit öldürmek için izleyeyim dedim. 5.5 puan yeterlidir.

Papağan sahneleri güldürdü.

Reactions: RüzgarGülü
Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı

Güzel bir filmdi. Burak Sevinç çok iyi canlandırmış Murat Göğebakan’ı. Vurucu bir hayat hikayesi. Puanım 8.

İlki bilimkurgu-zaman kırılması vb ile alakalı gerilim filmi.. 10-6
İkincisi tamamen hatalürünü,fantastik...İkincisi bana Jumanji yada Zathura anımsattı,Fransada olunca film Jean Reno görmemek olmazdı. 10-6

Zaman yolculuğu filmlerini severim, bu da güzel olmuş. Akıcı ve sürükleyiciydi. Puanım 8.

Katilin Quinn çıkması güzel ters köşeydi.

Reactions: The_Erinch
The Room (2019)
Gayet güzeldi. Gerdi. Sonu açık bitmiş, devam filmi gelmemiş ama.
Puanım 7.4

Reactions: Dante
The Room (2019)
Gayet güzeldi. Gerdi. Sonu açık bitmiş, devam filmi gelmemiş ama.
Puanım 7.4
filmden twilight zone vibe aldim .

kafa acici filmleri ayri bi seviyorum . avrupa sinemasi kafasinda bir film. zaten yonetmeni de fransiz yanilmiyorsam .

sunulan derinlik ve ucu aciklik beraberinde - sequel de olabilir anthology de . fakat ilginctir orj filmin devami gelmedi .

10/7

Felsefeli demiştin. Hem biraz kafa yorduran düşündüren yani hemde komedi filmi Amir Khanin PK diye filmi var aşırı tavsiye ederim sevmeyede bilirsin Hint filmi sonuçta
PK'yi birden çok kez izledim ya belki ileri zamanda tekrar izlerim. Uzun zamandır Fight Club tadı veren bir film bulamadım...

Fan yapımı malesef.

O kadar değişik tarzda filmler ariyorum ki tatmin etmiyor Kill Bill, Fight Club, İnception tarzı mix şeyler olsun ama bulamiyorummm

Fan yapımı malesef.

O kadar değişik tarzda filmler ariyorum ki tatmin etmiyor Kill Bill, Fight Club, İnception tarzı mix şeyler olsun ama bulamiyorummm
Katılıyorum. Hal böyle olunca da eski filmleri tekrar tekrar izliyor insan. Matrix saymadin ama ona şaşırdım. Matrix 1 bir başkadır. Felsefi açıdan yeri apayrı

------

Limitless filmi de güzel aksiyon filmi

Reactions: EmreCan
Katılıyorum. Hal böyle olunca da eski filmleri tekrar tekrar izliyor insan. Matrix saymadin ama ona şaşırdım. Matrix 1 bir başkadır. Felsefi açıdan yeri apayrı
Onu da izledim çok oldu, o da çok güzel zaten son filmini izlemedim ama 3 serisini izledim.

Bir filmi malesef çok izliyorum takılıp kalıyorum buna engel olamıyorum.

Bu arada Ucuz Roman filmini de çok seviyorumm