Önceki filmleri kopyalamışlar, çok fazla küfür vardı. Gişede de çakılmış zaten, Netflix'e gelince vakit öldürmek için izleyeyim dedim. 5.5 puan yeterlidir.
Papağan sahneleri güldürdü.
2. Filmde zaten uzatmaları oynamıştı. 3. Film tam bir fiyasko
Önceki filmleri kopyalamışlar, çok fazla küfür vardı. Gişede de çakılmış zaten, Netflix'e gelince vakit öldürmek için izleyeyim dedim. 5.5 puan yeterlidir.
Papağan sahneleri güldürdü.
Yabancı romantik komedi tavsiye edebilirim seviyorsan bu türüAdamım Benim
romantik komedilere taktim.
filmden twilight zone vibe aldim .The Room (2019)
Gayet güzeldi. Gerdi. Sonu açık bitmiş, devam filmi gelmemiş ama.
Puanım 7.4
Tavsiye verirsen çok makbule geçer film bulmakta zorlaniyorumYabancı romantik komedi tavsiye edebilirim seviyorsan bu türü
Kadınlar ne isterTavsiye verirsen çok makbule geçer film bulmakta zorlaniyorum
Ek olarak gerilim aksiyon felsefeli filmler varsa süper olur
50 ilk öpücük çok güzeldi Adam Sandler'e bayiliyorum çoğu filmini izledim. Oburlerine de bakacagim tesekkur ederimKadınlar ne ister
Aşkın 500 günü
50 ilk öpücük
40 yıllık bekar
Umut ışığım
Hitch
Bugün aslında dündü
Jim Carey zaten izlemissindir diye söylemedim bay evet di sanırım50 ilk öpücük çok güzeldi Adam Sandler'e bayiliyorum çoğu filmini izledim. Oburlerine de bakacagim tesekkur ederim
Onu izlemiştim çok güzeldi Jim Carry olsun Adam Sandler olsun her filmi çok güzel.Jim Carey zaten izlemissindir diye söylemedim bay evet di sanırım
Felsefeli demiştin. Hem biraz kafa yorduran düşündüren yani hemde komedi filmi Amir Khanin PK diye filmi var aşırı tavsiye ederim sevmeyede bilirsin Hint filmi sonuçtaOnu izlemiştim çok güzeldi Jim Carry olsun Adam Sandler olsun her filmi çok güzel.
PK'yi birden çok kez izledim ya belki ileri zamanda tekrar izlerim. Uzun zamandır Fight Club tadı veren bir film bulamadım...Felsefeli demiştin. Hem biraz kafa yorduran düşündüren yani hemde komedi filmi Amir Khanin PK diye filmi var aşırı tavsiye ederim sevmeyede bilirsin Hint filmi sonuçta
İkincisi çıkacak felan haberleri dolaşıyor bilmiyorum dövüş kulübü içinPK'yi birden çok kez izledim ya belki ileri zamanda tekrar izlerim. Uzun zamandır Fight Club tadı veren bir film bulamadım...
Fan yapımı malesef.İkincisi çıkacak felan haberleri dolaşıyor bilmiyorum dövüş kulübü için
------
------
Bu da fragman
Katılıyorum. Hal böyle olunca da eski filmleri tekrar tekrar izliyor insan. Matrix saymadin ama ona şaşırdım. Matrix 1 bir başkadır. Felsefi açıdan yeri apayrıFan yapımı malesef.
O kadar değişik tarzda filmler ariyorum ki tatmin etmiyor Kill Bill, Fight Club, İnception tarzı mix şeyler olsun ama bulamiyorummm
Onu da izledim çok oldu, o da çok güzel zaten son filmini izlemedim ama 3 serisini izledim.Katılıyorum. Hal böyle olunca da eski filmleri tekrar tekrar izliyor insan. Matrix saymadin ama ona şaşırdım. Matrix 1 bir başkadır. Felsefi açıdan yeri apayrı