Boşa mı demişler İran'da güneş açsa şemsiye altına saklanın diye
bazı filmleri güzel
ben iranıda israil kadar sevmiyorum
bazı filmleri güzel
ben iranıda israil kadar sevmiyorum
prison break seyretmeye başlamışsınızBoşa mı demişler İran'da güneş açsa şemsiye altına saklanın diye
2 sezon 5 bölüm izledim de bu aralar ara verdin çok aklımda kalıyor ve fena sarıyor o yüzden 1 bölüm izlersem devamını da izlemek zorunda hissediyorumprison break seyretmeye başlamışsınız
Michael Scofield
öğle etkisi var dizinin bilirim2 sezon 5 bölüm izledim de bu aralar ara verdin çok aklımda kalıyor ve fena sarıyor o yüzden 1 bölüm izlersem devamını da izlemek zorunda hissediyorum
Malesef ya ders çalışırken aklım kayıyo o yüzden birazcık ara verdim filme başladimöğle etkisi var dizinin bilirim
bundan sonra ne olacak diye diğer bölümü seyrettiriyor
iyi yapmışsınız dizi sabit zaten bir yere gittiği yokMalesef ya ders çalışırken aklım kayıyo o yüzden birazcık ara verdim filme başladim
Bu arada ben günde 3 dizi izliyordum.iyi yapmışsınız dizi sabit zaten bir yere gittiği yok
dikkatinizi okulunuza vermeniz gelecek için daha önemli
ben disneyde dizisini bile izledimPearl Jackson ve Şimşek Hırsızı
3/10
Hayatımdaki en kötü filmlerden biriydi. Hem konusu hem oyunculuklar hemde içi boş bir film.
Filmin mi 2. Si geliyor. Çok ilginç. Fantastik felan bende severim de hani Olimpos tanrılarının dünyaya gelip bir kadınla ilişkisi olup çocukları yarı tanrı olma işi güldürüyor beni.ben disneyde dizisini bile izledim
2025 de yenisi gekiyor
ben çok seviyorrum fantastik hayal ürünü yada tanrılojiikkk. filmleri dizileri
3 geliyor filmin. Birde dizisi varFilmin mi 2. Si geliyor. Çok ilginç. Fantastik felan bende severim de hani Olimpos tanrılarının dünyaya gelip bir kadınla ilişkisi olup çocukları yarı tanrı olma işi güldürüyor beni.
Bilemedim. Muhtemelen dizisi filmden daha iyidir3 geliyor filmin. Birde dizisi var
2. Filmi de.izledim dün tek olmadığım için buna da mahsur kaldım yine begenmedim ama benim için mutlu son bitti zaten o önemli3 geliyor filmin. Birde dizisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?