Konu enteresandı ama işleyiş daha iyi olabilirdi. Yine de izlemeye değer
Gerçekle çok yakin film. Kitabı olduğunu bilmiyordum. Konusu çok güzel düşünülmüş iyi gözlem yapılmış farklı bakış açısıyla anlatılmış dünyanın kölelik Hali biz. Kaliteli film sonu her ne kadar iyi olmasa da 2 3 kez izledimkonsept olarak cok begendigim bir filmdi. zaten kitap/roman dan esinlenme olmasi lazim. yanilmiyorsam.
benim puanim 10/7 di .
her ne kadar basroller siritsa da, sunulan dunya ve icerisindeki geliskenler bakimindan ozgun isler arasinda.in time.
clive owen bu role cuk otururdu bence.
Netflix şaşırtıyor böyle filmlerlebunu beklemiyordum . yahu bu filmi ben dun izledim .
jennifer'i bu tur filmlerde gormek guzel oldu. kanimca kariyerine sinema dolayli agirlik verseydi, suan nice filmler de izlememiz olasi idi.
kendisinin en ozgun ve en klas isi , eski oynadigi filmlerden biri benim adima. hikayesi bariz noir ancak sinematik olarak asmis cekimlerle bezeli, olaylarin her sekansi fazla derinlikli buldugum filmlerdendi.
Birdbox beğenmiştim birde Aşk ve Canavarlar vardı aklımda kalan güzeldi Netflix yapımı. Bunlardan birisi mi acaba?bi film vardi suan aklima gelmiyor ,bir ara yazarim.
bugunku film izleme secimim, tekrar olacak ;
kult is - identity.2003 yapim.
Upgrade izledim bana göre idare eder filmdi 5 veririm tabi herkesin zevki farklıyok ama simdi hatirladim
filmin ismi ;
upgrade . 10 7,5
birdbox serisi guzeldi. abd ve avrupa versiyonu.
ask ve canavarlari cikaramadim. orj ismi nedir?
Romkom tarzı aynen çok iyi değildi ama çerezlik ve kafa dağıtmalık izleyebilirsin Zaten gişede de çakılmış Netflix'e gelir gelmez izleyeyim dedim@RüzgarGülü ,
tur olarak bayagi begenilmisti hem burada hem dunya genelinde. tabiki goreceli bir konu -sinema .
ekledigin filmdeki oyunculari sima olarak cikaramadim. muhtemelen izlememisimdir. 😛
@Bully ,
ilk ekledigin filmde bir tek ezgi senler'in bazi dizilerini izlemistim. digerlerini serhat teoman haric -pek bilmiyorum. filmi de haliyle denk gelmemistim, nasil begendin mi? romkom tarzdir tahminim .
2.ekledigin film begenmistim. zaten filmin yonetmeni beni ilk cezbetmisti. eski islerinden bazilari saglam islerdi. - korku psikolojik tur izliyorsan kendisinin -session 9 filmi .
psikolojik gizem turde ise the machinist filmi begendigim islerindendi.
saygilar.
Soldaki adamın olduğu filmleri izliyorun severim de ama 6 deyince içimde şüphe oldu mark wallk soyadı uzunEkli dosyayı görüntüle 128785
Kadrosu gereği Hollywood gişe sunulabilirdi ama platform tercihi daha yerinde olmuş.
Orta halli bir aksiyon filmi..İçine attıkları komedi unsurları ve özellikle son bölümde artan aksiyon bir türlü filmi izlettirdi.
10 üzerinden 6 eder.