'August Rush' herkese tavsiye ederim çok güzel bir film
Reservoir Dogs izledim ve çok beğendim. Tarantino yönetmenliğini konuşturmuş yine
8.5/10
Quentin tarantinonun en sevdiğim filmidir muhteşemdir finalide çok güzeldir..
Benim en sevdiğim filmi Soysuzlar Çetesi hala Ama bu film de gerçekten çok iyiydi özellikle dediğin gibi sonu.
dustin hoffman ın başrolde oynadığı
Straw Dogs adlı filmi izledinmi ozan.. bu filmide çok sevmiştim muhteşemdi imdb puanı 7.6 ama benim izlediğim filmler arasında en kalitelilerdendir bana göre..
Duymamıştım hiç. Baya da eski bir filmmiş. Konusu ne ?
ingilterede geçiyor bir matematik öğretmeni ve karısı bir kasabaya taşınıyorlar adamın karısına tecavüz ediyor kasabalı serseriler.. gerisi anlatmıyayım izlersin.. filmde oynayan saf bir karakter var.. john steinbeck in fareler ve insanlar romanındaki saf iri yarı lenie karakteri gibi bir tip çiziyor .. film çoğu yerde sansüre uğramış şiddet sahnelerinden dolayı..
İzleme listeme ekledim. İzlerim belki bir ara
Nasıl bir liste o ?
IMDB'de olan "Watchlist" kısımına ekliyorum izleyeceğim filmleri. Şu an 60 tane falan film var listede
Ben bilgisayardan film izlerken bunalıyorum nedense
Ben bilgisayara indirirken bunalıyorum, zamanında çok cimrilik yaptığımdan dolayı beleş yollarla indirdim HDD'de stok yapıyorum tek tek seçtiğim filmleri ve yaz akşamları veya yorgun veya moralsiz günlerde iyi gidiyor.
Ben bilgisayardan film izlerken bunalıyorum nedense