Ben de şaşırıyorum.Seven Samurai izlememiş olman şaşırttı.
Allah affetsin ama Akira ustanın filmlerini hiç sevmiyorum maalesef.
Bazı büyük yönetmenlere karşı böyle tasvip etmediğin huyların var maalesef, dikkatimi çekiyor bu durum.
Ben de şaşırıyorum.Seven Samurai izlememiş olman şaşırttı.
Allah affetsin ama Akira ustanın filmlerini hiç sevmiyorum maalesef.
Aaah ah Kurosawa dedemin muhteşem filmlerini sevmemek de ne bileyim... @bazinga Bu arada en iyi Japon filmi net şekilde SEPPUKU'dur... Daha iyisi de kolay kolay gelmez... Seven Samurai de onun yanından geçemez bana göre...Ben de şaşırıyorum.Yıllar önce şartlar olması gerektiği gibi cereyan etseydi sinemada izlemiş olacaktım ama işte... Kader mani oldu diyelim, o günden sonra da elim gitse dahi açamadım.@MEnes
Bazı büyük yönetmenlere karşı böyle tasvip etmediğin huyların var maalesef, dikkatimi çekiyor bu durum.Gerçi benim de var.
Akira dedenin değilmiş o film, belki onu severim. Bir ara izlemem lazım.Aaah ah Kurosawa dedemin muhteşem filmlerini sevmemek de ne bileyim... @bazinga Bu arada en iyi Japon filmi net şekilde SEPPUKU'dur... Daha iyisi de kolay kolay gelmez... Seven Samurai de onun yanından geçemez bana göre...
O film gerçekten deli dehşet bir olay örgüsüne sahip. Ve samuraymış basit basit muhabbetlermiş alakası bile yok. Oldukça derin ve kaliteli diyaloglara sahip, düşündürücü ve çılgın bir vuruculuğa sahip. İzlerken inanılmaz keyif almıştım...Akira dedenin değilmiş o film, belki onu severim. Bir ara izlemem lazım.
Fakat samuraylar falan gibi uzak doğu şeyleri bana fazla uzak geliyor.
Ooo film izliyor reis. Keşke etkinlik filmlerini de izlese.
20.000 sene öncesinin dünyasını, buzul çağın kısımlarını anlattığını öğrendiğim için hemen daldım filme. Başından sonuna dek keyifli bir seyir sunuyor, sıkmıyor ve izleyeni kısmen o döneme adapte ediyor.
Ama film çok iyi olacakken ucundan dönmüş bir klişe filme bürünüyor ne yazık ki. Halbuki bazı şeyler farklı olsa çok daha yüksek puanı hak ediyor diyebilirdik...
Yine de kurt-köpek karışımı bir hayvanla insanın dostluğuna dair 20.000 senesi öncesinde geçen çerezlik ve çok mantık aranmadığı sürece seyri keyifli bir film diyebiliriz.
Özellikle filmin sonunda eğer çocuk ölseydi o soğukta, gayet başarılı bir dram izledik diyebilirdik. Ama klişe galip geldi ve onca badireyi atlatıp yetmezmiş gibi bir de öylesine korkunç soğukta hayatta kalıp hatta buzulun altına düşüp sonra çıplak şekilde o buzulda yine hayatta kalıp ardından o kadar yol kat edip evini bulması... Fantastik geldi açıkçası.
Soğukta hayatta kalma kısımları ve av sahnesi gerçekçi gelmedi. Kurttan adeta köpeğe evrilme olayı da bu kadar hızlı olması biraz zorlama ama neyse dedik...
6.75
Aslında etkinlik filmlerine tek tek baktım neredeyse ve ilgimi çekse anında izleyeceğim ama cidden seçilen filmlerden çok azı ilgimi çekti ve onları da aradan çıkardım zatenOoo film izliyor reis. Keşke etkinlik filmlerini de izlese.
Benim gibi inat edip hepsini izleyebilirdin aslında. En azından sinematografik şölen JFK'yi izle. Diğer filmlere de bir göz gezdir. JFK dışında diğer filmlerin üst düzey uzunluğu yok. İzlersin hepsini her türlü.Aslında etkinlik filmlerine tek tek baktım neredeyse ve ilgimi çekse anında izleyeceğim ama cidden seçilen filmlerden çok azı ilgimi çekti ve onları da aradan çıkardım zatenYine de 1-2 film izlemeye çalışacağım etkinlik bitmeden, gelecek sezona oy hakkımız olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?