En Son İzlediğiniz Film? 🎞

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tanıyamadım ben onu adını söyleyenlere kadar :F Ama saç değil başka bir değişimi var muhtemelen thor 3 filminde olmuş nasıl oldunu görücem spoi olmasın diye çok kurcalamadım sende kurcalama :A :A :A

İstersen thonesten önce izleriz istersen thonesten sonra izleriz :A
Sen nasıl istersen, yenilmezler 3 mü önce çıktı yoksa thorun son filmi mi önce çıktı iyice bak hangisi önceyse ona bakalım :A

Sen nasıl istersen, yenilmezler 3 mü önce çıktı yoksa thorun son filmi mi önce çıktı iyice bak hangisi önceyse ona bakalım :A
kaptan amerika 3 önce cnm ben thor 3 ü diyorum :F

kaptan amerika 3 izleyecez ondan sonra yenilmezler 3 izleyecez :A Thorun 3.filminide yenilmezler 3 den sonra izleriz en iyisi yenilmezleri soğutmayalım :A :A :A

kaptan amerika 3 önce cnm ben thor 3 ü diyorum :F

kaptan amerika 3 izleyecez ondan sonra yenilmezler 3 izleyecez :A Thorun 3.filminide yenilmezler 3 den sonra izleriz en iyisi yenilmezleri soğutmayalım :A :A :A
Aaa sorunu anlamamısım :F Thor 3 yenilmezler 3 ten önce çıkıyor zaten thor o değişimli haliyle yenilmezler 3 te görünüyor oyüzden şaşırdım :F Bence thor 3 ü önce izleyelim :A

2018 yapımı Kayıp Aranıyor'a baktım netten bugün.

O kadar abartıldığı kadar güzel değildi film. 10 üzerinden 5 diyorum. Zaman kaybı oldu biraz!

kay%C4%B1p-aran%C4%B1yor-afi%C5%9F-2-e1538248430953.jpg

Dün Çalgı Çengi İkimiz baktım, önceden de seyretmiştim zaten.

Çok güzeldi çok komikti. 10 üzerinden 10 diyorum. Ortaları en en komik idi. :D

Dün Badem Şekeri baktım, buna da defalarca bakmıştım yine baktım.

Çok güzeldi hele Alper Saldıran! :innocent: 10 üzerinden 10 diyorum. :bhr:

Dün 4N1K ve Moskova'nın Şifresi: Temel süperlerdi! :F 10 üzerinden 10 diyorum ikisine de! :love1:

Dün Tatlı Bela izledim, çok güzeldi, bebek süperdi! Akıcıydı da çok film. 10 üzerinden 10 diyorum! :innocent:🙄