Şu yorumları filmlerin konularına yapsana, boşuna mı açıyorum o kadar konuyu.
Var mı filmin konusu. Bulamamış olabilirim
Şu yorumları filmlerin konularına yapsana, boşuna mı açıyorum o kadar konuyu.
Var mı filmin konusu. Bulamamış olabilirim
Açmış olmam lazım ya, Oscar Etkinlikleri kapsamında açmaya çalışıyorum iddialı filmlerin konusunu.
2018 etiketli konulara baktım yoktu. Bilmiyorum.
Açılmadıysa açayım o zaman.
Çekiç sahneleri çok güzeldi bizimkilerin çekini kaldırmaya çalısmaları kaptanda thor korktuYenilmezler 2 ( 2015)
Ben cok begendim.bir cok sahnesi hem güldürdü hem hüzünlendirdi. Iron man ve Hulk çarpışması süperdi.
Iron man Hulk u iyi taniyor o yüzden her zaman senden güclü olmaliyim derken hakli.Hos Hulk bir an duygusallasti demir adam o firsati iyi yakaladi.Normalde sakin icine kapanik iyilik sever bir doktur.ama canavarlastigi zaman kim durdurabilirki?( Canavara top silah islemiyor onu yola getirecek anca bir disi olurki) Black widow iliskileri cok mantikliydi.
Ikizleri cok sevdim vede cok da üzüldüm.Thor dünyali olmadigi halde gezegenimizin degerini iyi biliyor.Bir biz bilemedik.. Captanin konusmasi cok güzeldi öncelik vede önemli olan sivil insanlar derken günümüzde kac kahraman bunlari savunurki.
Vision gelirsek bir kisi bu kadar bu role yakisirmi?cuk diye oturmustu. Adama hayran kaldim.
Seriyi izlemek çok keyif verici.Benim puanim 8/10
@Çiğdem-
EvetÇekiç sahneleri çok güzeldi bizimkilerin çekini kaldırmaya çalısmaları kaptanda thor korktuVision kaldırdı tabi o başka birşey
Mizah var hepsinde ayrı ayrıEvetAaa birde en beğendiğim şey mizahi unsurlar koymalarısadece ciddiyet adamı sıkar bir süre sonra
Thanosu çok merak ediyorum sanırım 4.filmde de olacak.Mizah var hepsinde ayrı ayrı
Pazarda kaptan amerika 3 yorumlarız
Hem yeni örümcek adamıda orda tanıtmışlardıThonasa kaldı son 1 film
Aaa sorma şu yeni veleti çocuk yerine koyuyorlar zaten karizması kayboldu Tobeyli örümcek adamınThanosu çok merak ediyorum sanırım 4.filmde de olacak.
Spider*Man'ın ilk filmleri ne güzeldi keşke o adam oynasa
Tek filmde konuyu bitiremediler sanırımAaa sorma şu yeni veleti çocuk yerine koyuyorlar zaten karizması kayboldu Tobeyli örümcek adamın
Thones part 2 olacak yeni film evet 3 ün devamı yanı
Thonesi bitirmek öyle kolay değilTek filmde konuyu bitiremediler sanırım
Ben Thor'u nasıl izleyeceğimThonesi bitirmek öyle kolay değil
Thoruda sanırım 3.filmi izleyecem sadeceYenilmezler ikinin devamı gibiymiş hulkta oraya gitmişti ve çok güzel diyorlar ilk 2 filmden farklıymışZaten yenilmezler üç izleyince şaşırmıştım thorun yeni haline keşke önceden thor 3 baksaymısım bağlantılı gibi biraz
Yenilmezler iç savası izledikten sonra thor 3 izleyelim ondan sonra thonese geçerizBen Thor'u nasıl izleyeceğim
ilk ilki filmi pek iyi değil diyorlardı zatenYenilmezler iç savası izledikten sonra thor 3 izleyelim ondan sonra thonese geçeriz
Thor ilk 2 filmine bence gerek yok 3 izlesek yeter
Helgamıdır nedir bir ecünnü kadın düşman varmıs biraz araştırdım bendeilk ilki filmi pek iyi değil diyorlardı zatenSon filmi baya iyiymiş ama fragmanlarını izleidm hoşuma gitti
Uzun saçları güzeldi onun niye kestirdiHelgamıdır nedir bir ecünnü kadın düşman varmıs biraz araştırdım bende
Zaten ilk 2 filme göre farklıymış yanı yenilmezler ikiyi izleyen herkes bence thor üçü izleyebilir hulk uçakla gidiyorduya hanı thorun gezegenine gidiyormuş üçte oda varmış lokiyi falan zaten hikayelerini yenilmezlerde gördük
Birde Thor baya bir değişime uğruyor yanı yenilmezler 3 izlemeden önce thor 3 izlersen thorun değişimine şaşırmazsın ben sudan çıkmış balığa döndüm bu ne dedim
Tanıyamadım ben onu adını söyleyenlere kadarUzun saçları güzeldi onun niye kestirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?