Ben de buradan yorumumu yapayım. Son zamanlarda izlediğim en iyi belgesel, Jordan'ın The Last Dance belgeseli gibi oldukça başarılı olmuş. Özellikle prime Beckham yıllarına mercek tutan 2. bölüm, 4 bölüm arasından bence en iyisiydi.
8/10
Var mıymış ya neler ogrendin? Ne kadar derine iniyor kafa açıyor mu bu konudaNetflix belgeseli Ölümden Sonra Yaşam Var Mı?
Çok beğendiğim, yeni şeyler öğrendiğim ve beni etkileyen bir belgesel.
Ekli dosyayı görüntüle 130507
Yani şimdi hiç kimse öbür tarafa gidip gelmediği için belgeselin ismi de olan o soruya kesin bir cevap alamayacağını tahmin edersinVar mıymış ya neler ogrendin? Ne kadar derine iniyor kafa açıyor mu bu konuda
Ruh öldüğünde bedenden 21 gram eksiliyor felan deneyleri vardı bende araştırmıştım ama aslı yokmuş onun.Yani şimdi hiç kimse öbür tarafa gidip gelmediği için belgeselin ismi de olan o soruya kesin bir cevap alamayacağını tahmin edersin
Ama bazı tıbbi gerçekler ve bilimsel araştırmalar anlatılıyor. Ha bir de bilinmeyen ve ruhani bir yer söz konusu olduğu için medyumluk alanındaki kişilerin de görüşlerine yer veriliyor (yorumsuz olarak). İnanıp inanmamak seyirciye bırakılıyor.
Şahsen ben beğendim. Ufkumu genişletti. Zaten bu tarz konulara çok ilgiliyim. Sana da canı gönülden tavsiye ederim
Bu arada yukarıda bahsettiğin fil belgeselini de ilk kez senden gördüm ve çok ilgimi çekti. Mutlaka izleyeceğim bir ara
Evet o 21 gram eksilme iddiasını ben de araştırmıştım. Meğer ölçüm hatası yapmışlarRuh öldüğünde bedenden 21 gram eksiliyor felan deneyleri vardı bende araştırmıştım ama aslı yokmuş onun.
Zaten gidip gelen tarzda değil ya yorumsal olarak derinliği önemli. Fırsat bulursam bakayım bende bu belgesele. Derinliğini bu yüzden merak ettim
Fil belgeseli güzel 100 küsur yıllık fil kampıymıs bayağı ilginç
O kadar ruhla ilgili deney yap hepsinde standart değil diye ölçüm hatası demişlerdir muhtemelenEvet o 21 gram eksilme iddiasını ben de araştırmıştım. Meğer ölçüm hatası yapmışlar
Sen derin bulur musun bilmiyorum. Medyum kısımlarında belki sıkılabilirsin. Birkaç bölümden oluşuyor. Fırsat bulursan izle bence de
Bir de "Hayvan Yavrularının İlk 1 Yılı" diye bir belgesel vardı. TRT Belgeselde izlemiştim sanırım. Ama yabancı belgeseldi, dublaj yapmışlardı. Çok beğenmiştim. Hepsini izleyemedim, tekrar denk gelir umarım
Listeme yazdımHayvan yavrularının ilk 1 yılı diye belgesel izlemedim ama en sevdiğim 2 3 kez izlediğim belgesel olan Kuşlarla Dans tavsiye ederdim. Kuşların diğer kuşlara ilginç yaklaşımları var