Dışardan almıyorumHamburgerin yanında ne içiyorsun mesela![]()
Buradada özel olarak hamburger yemeye gitmem. Restaurant sahibi yakınlarım getirir veya alıp kendim yaparım. Sarısını arada içiyorum diyorum işte.
Ayran ne güne duruyor?
Dışardan almıyorumHamburgerin yanında ne içiyorsun mesela![]()
Ayran ve çay mıDışardan almıyorum(Türkiye olarak diyeyim)
Buradada özel olarak hamburger yemeye gitmem. Restaurant sahibi yakınlarım getirir veya alıp kendim yaparım. Sarısını arada içiyorum diyorum işte.
Ayran ne güne duruyor?su da iş görür. Keyif yapacaksam çayda olur
![]()
Ayran çocukluğumdan beri vazgeçilmezim ama çay son bir kaç senedir sardığım neredeyse tüm yemeklerden hemen sonra veya eşliğinde içtiğim kutsal içeceğimAyran ve çay mıTamam en Anadolulu sensin...
Çaya son birkaç senede sarmana şaşırdımAyran çocukluğumdan beri vazgeçilmezim ama çay son bir kaç senedir sardığım neredeyse tüm yemeklerden hemen sonra veya eşliğinde içtiğim kutsal içeceğim
Ayranı yazın içerim ama. Eskisi kadar yoğun olmasada tüketmeye devam.
Eskiden içerdim ama çok değil. Misafirlikte pek içmezdim.Çaya son birkaç senede sarmana şaşırdımİnsan kendini bildi bileli çay içermiş gibi geliyor bana
![]()
Çay enerji verir, zihin açar. Büyülü bir içecekEskiden içerdim ama çok değil. Misafirlikte pek içmezdim.
Son senelerde işten sonra kendime ayırdığım vakitte içince alıştım iyice
Sabah kahvaltıda çok içemezsem gün içinde eksikliğini hissediyorum![]()
Hamburgerin yanında nescafe ne olm ne midesiz adamsınNescafe veya çayAsitli nadiren içiyorum. @Dosi
Nescafe abartı olmuş sankiNescafe veya çayAsitli nadiren içiyorum. @Dosi
Niye abartayım laktozsuz süte az parça Nescafe üçü bir arada kullanıyorum.Nescafe abartı olmuş sanki![]()
Ne içmeliyim başkent gurmesiHamburgerin yanında nescafe ne olm ne midesiz adamsın