En Sevdiğiniz Mevsim Hangisi?

Hangisi?


  • Kullanılan toplam oy
    29

Araf

Emekli
Katılım
25 Temmuz 2011
Mesajlar
38,599
Reaksiyon puanı
23,220
Puanı
1,060
Konum
Aydın
Yazı hiç sevmiyorum. Hayat sanki o anda duruyor. Böyle bir sıcak başlıyor ki, sormayın gitsin. Bu, insanların yaşam enerjisini sömüren bir mevsim. Tatil olduğu için seviliyor; ancak o anda zamanın bir önemi kalmıyor, hayat yaşanmıyor.

Diğer mevsimleri seviyorum. Sonbahar ki, yapraklar dökülüyor; o yapraklar dünyaya o kadar çok renk katıyor ki... Kış, yaşamı durdurduğu zamanlar oluyor ama yine de en azından yaşama enerjin oluyor.

En çok ilkbaharı seviyorum. Yalandan da olsa, "oh be, dünya varmış" dedirtebiliyor. Her taraf yeşil, temiz havanı ciğerlerine çekiyorsun. Çiçekler var, çiçekler dünyaya renk veren ışıklar. O ışıklar da işte tam da bu mevsimde ışıldıyor. En sevdiğim mevsimim, ilkbahar. Yaşama enerjisini getiren güzel mevsim.
 

Bully

Emekli
Katılım
10 Mart 2013
Mesajlar
75,836
Reaksiyon puanı
49,711
Puanı
1,060
Yazın göbeğinde doğmuş birisi olarak, her şeye rağmen yaz diyorum. :X
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Her şeyin fazlası zarar aşırı sıcağada gelemiyorum aşırı soğuk havayada :A

Yaz ayı Temmuz Ağustos güneşe çıkıp dolaşamazsın taşıtlarda yolculuk fırına giriyormuşsun gibi , geceleri uyuyamazsın mesala üşüyünce örtünür uyursun ama sıcakta uyumanın imkanı yok hatta insan üşüyünce daha iyi uyuyor yorganlara gömülüp :A

Ama kış ayınında işte kar yağdımı dışarı çıkıp gezmeye engel oyüzden Sonbahar seviyorum ben Eylüle geliyoruz zaten Eylülün sonuna doğru sıcaklar kırılır Ekim ve Kasım bu iki aya bayılıyorum ayoll ne aşırı soğuk var ne aşırı sıcak var Sonbahar yaz ve kışı dengeleyen bir mevsim piknik havası derlerya bunaltmayacak kadar sıcak üşütmeyecek kadar tatlı bir serinlik gündüz çık dolaş piknik yap gece rahat rahat uyu Ekim ve Kasım en sevdiğim aylar kar yağmadan önceki son ayları yanı kısaca sonbahar işte :A
 

yatutarsa

Favori Üye
Katılım
8 Ekim 2012
Mesajlar
20,001
Reaksiyon puanı
13,224
Puanı
1,060
Bu yıl en güzel mevsim sonbahar olacak benim için. Genelde de yazı ve ilkbaharı sevmem. Sonbahar ve kış en yaşanabilir mevsimler.