bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,772
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Ben çok lokum getirdim. BuzluktaCezerye ve Lokum iyidir. Evde 1 aydır hediye gelen lokum var öyle bekliyor.
Ben çok lokum getirdim. Buzluktaara ara çıkarıp yerim
Bizim buzluk buzdolabı büyüklüğünde. Yanyanalar. İçinde ne ararsan varBen çok yemem ama oldu mu da affetmem.![]()
Bizim buzluk buzdolabı büyüklüğünde. Yanyanalar. İçinde ne ararsan varçerezleride atıyorum oraya. Taze taze kıtır kıtır yeniliyor çıkarırken. Çerezlerde çözülme derdi yok. Anında yeniliyor
![]()
Hazır yemeklerde var. Mikroda ısıt yeSizin buzluğa bir dalmak gerek. Kim bilir ne çıkacak daha.![]()
Hazır yemeklerde var. Mikroda ısıt ye
Kurutmalık dolmadan, kendi yaptığım köfte ve haşlanmış nohut (yemek yaparken çabuk hazır oluyor önden haşladım diye) ve et çeşitleri, yani varda var
şerbetli tatlı bile var![]()
Cezerye ve Lokum iyidir. Evde 1 aydır hediye gelen lokum var öyle bekliyor.
Ben çok lokum getirdim. Buzluktaara ara çıkarıp yerim
Ben çok yemem ama oldu mu da affetmem.![]()
Bizim buzluk buzdolabı büyüklüğünde. Yanyanalar. İçinde ne ararsan varçerezleride atıyorum oraya. Taze taze kıtır kıtır yeniliyor çıkarırken. Çerezlerde çözülme derdi yok. Anında yeniliyor
![]()
Sizin buzluğa bir dalmak gerek. Kim bilir ne çıkacak daha.![]()
Hazır yemeklerde var. Mikroda ısıt ye
Kurutmalık dolmadan, kendi yaptığım köfte ve haşlanmış nohut (yemek yaparken çabuk hazır oluyor önden haşladım diye) ve et çeşitleri, yani varda var
şerbetli tatlı bile var![]()
Y-A bir kadeh doldurur götürür onları , sen alkole karşı olduğun için süt , meyve suyu, çay.Offff ben bir hafta tatile geleyim iyi doyarım.
Annem kemikli nohut aṣı yaptı dün.![]()