Ülker'i bu konuda seçmiştik https://fav10.net/forum/threads/en-sevdiğiniz-Ülker-Çikolatası.261658/ şimdi sıra Eti'de.
En sevdiğiniz Eti çikolataları hangisi? Favoriniz hangisi? Ankete işaretlemeyi unutmayalım.
Karam'ın böyle bir çeşiti mi var? 😱 Gerçek Eti olduğuna emin misin.Şunu yerken gazdan geberiyorum. Ama fiyatı çok. 2 lira ne yaa küçücük tadı damağında kalıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 55270
Şunu yerken gazdan geberiyorum. Ama fiyatı çok. 2 lira ne yaa küçücük tadı damağında kalıyor.
Bence de ve en eski hali çok daha iyiydi bu haliyle de diğerlerine fark atıyor gerçi.WantedEski hali daha iyiydi.
ben cok yiyordu m buunu da ama sonra bayıyor inan bana.Browni Intense'nin tadı gerçekten çok güzel birde GOA.
Karam'ın böyle bir çeşiti mi var? 😱 Gerçek Eti olduğuna emin misin.
Gaz derken
karam hiç sevmediğim nedense.Şunu yerken hazdan geberiyorum. Ama fiyatı çok. 2 lira ne yaa küçücük tadı damağında kalıyor.
Geçen sonbahar çıktı. Çok dehşet bir şey. Orman meyveleri bitter ile ağzında öyle bir dağılıyor ki. Yani tarifsiz bir şey. Mutlaka herkes denemeli. Sen gibi tatlı canavarı bilmiyorsa @OzaN belki bilir.
Haz demek istedim yanlış olmuş.
karam hiç sevmediğim nedense.
He tmm bende çikolata yaparmı diye düşünerek sordum pardon ya 😉
Canım çekti valla.Geçen sonbahar çıktı. Çok dehşet bir şey. Orman meyveleri bitter ile ağzında öyle bir dağılıyor ki. Yani tarifsiz bir şey. Mutlaka herkes denemeli. Sen gibi tatlı canavarı bilmiyorsa @OzaN belki bilir.
Haz demek istedim yanlış olmuş.
Bu orman meyveli versiyonu denemeli herkes. Dehşet bir şey.
Yok o manada değil. Düzelttim. Çikolata ile gaz ne alaka zaten.
Bu orman meyveli versiyonu denemeli herkes. Dehşet bir şey.
Yok o manada değil. Düzelttim. Çikolata ile gaz ne alaka zaten.
Canım çekti valla.Yarın bir bakayım nedense hiç denk gelmedim hani kabı da dikkat çekici ama gözüme çarpmadı demek ki.
Tam @OzaN'lık bu zaten kesin biliyordur, meyveli çikolataları seviyor.
Cidden çok merak ettim ekran alıntısı aldım yarın kesin alcam.Sert birde hem tad olarak hem fiziki olarak. O sertliğide ağızda yavaş yavaş eriyor sertliği. Uzunsa sürüyor etkisi.Herkes denemeli bu tadı.
Ama küçük işte ve 2 lira falan. Fındık kadar 5 parçadan oluşuyor çok az.Onu alacağıma 5 liraya milka yaban çilekli alıyorum daha çok etki ediyor. O sebeple çok almıyorum.
Cidden çok merak ettim ekran alıntısı aldım yarın kesin alcam.
Her şeye geldiği gibi çikolatalara da ciddi zaman geldi mesela Caramio bile 1.55 olmuş iki katına çıkmış çoğu çikolata.Milka almayalı bayağı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?