- Reaksiyon puanı
- 9
- Puanı
- 149
Benim The Simpsons, senelerce izledim ama hiç sıkılmadı. Gerçi Family Guy'da severim, arada kaldım ya.
Şu an yayınlananlara bakarsak the simpsons eskilerden pokemon. Hatırlarım da bir keresinde halamın oğlunun pikachusunu aldım dıye 1 saat ağlamıştı.
Şu an yayınlananlara bakarsak the simpsons eskilerden pokemon. Hatırlarım da bir keresinde halamın oğlunun pikachusunu aldım dıye 1 saat ağlamıştı.
tasolarımı aldı diye kavga etmiştimkuzenimle
O da bir şey mi ben Pokemon'un bir bölümünde Ash'in bir pokemonu (Butterfree) gitti diye ağlamıştım
Çünkü bunlar şu anda yayında olanlar ve onlar tam çizgi dizi sayılmaz, ayrı ayrı karakterler birbirinden bağımsız bölümler var.
Aynen aynen hayatımda izlediğim en duygusal şeylerden biriydi o bölüm :frown: :welcoming:bizim ki de aynı durum işte.erkeklerle paso taso oynardım taso kaybedersem çirkeflık yapardım.
ay o bölümde bende üzülmüştüm yasonra geri almıştı ama.şey bölümünde ağlamıştım bende bir mağara da kalıyolar Ash poketop'a girin diyo hiç biri girmiyolar birbirlerine sarılıyorlar.
Vallahi gelmedi aklıma.
Aynen aynen hayatımda izlediğim en duygusal şeylerden biriydi o bölüm :frown: :welcoming:
Butterfree bölümü benim dediğim geri aldığı bölüm değil pembe Butterfree ile çiftleşip tamamen gittiği bölüm
sizde altyazılı film izleme hastalığı varben türkçe dublajlı filmleri seviyorum hem dublajda çok başarılı..
mesela bugs buny i türkçe seslendirmedeki sesiyle hayal ediyorum ingilizcesi garip gelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?