En sevdiğiniz çizgi dizi hangisi?

En sevdiğiniz çizgi dizi hangisi?

• The Simpsons

Oy: 5 50.0%
  • Family Guy

Oy: 1 10.0%
  • South Park

Oy: 2 20.0%
  • Diğer

Oy: 2 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
1- The Simpsons
2- Family Guy
3- South Park

Pokemon falan onları da sayarsak 1. açık ara Pokemon tabii ki :D Ama bu konuda şu an TV'de aktif olan animasyon dizileri değerlendirelim. :):)

Burda South Park :) Normalde Pokemon - Digimon - Beyblade - Tsubasa gibi çizgi filmleri tek geçerim :D

tasolarımı aldı diye kavga etmiştimkuzenimle :F

bizim ki de aynı durum işte. :D erkeklerle paso taso oynardım taso kaybedersem çirkeflık yapardım. :F

O da bir şey mi ben Pokemon'un bir bölümünde Ash'in bir pokemonu (Butterfree) gitti diye ağlamıştım :D

ay o bölümde bende üzülmüştüm ya :T sonra geri almıştı ama. :D şey bölümünde ağlamıştım bende bir mağara da kalıyolar Ash poketop'a girin diyo hiç biri girmiyolar birbirlerine sarılıyorlar. :T

ankette neden sevimli kahramanlar yok..

bugs buny
silvester
twity
dufy duck
bunların yanında anketteki çizgi filmler sıfır kalır..

bizim ki de aynı durum işte. :D erkeklerle paso taso oynardım taso kaybedersem çirkeflık yapardım. :F

ay o bölümde bende üzülmüştüm ya :T sonra geri almıştı ama. :D şey bölümünde ağlamıştım bende bir mağara da kalıyolar Ash poketop'a girin diyo hiç biri girmiyolar birbirlerine sarılıyorlar. :T
Aynen aynen hayatımda izlediğim en duygusal şeylerden biriydi o bölüm :frown: :welcoming:

Butterfree bölümü benim dediğim geri aldığı bölüm değil pembe Butterfree ile çiftleşip tamamen gittiği bölüm :T :D

Aynen aynen hayatımda izlediğim en duygusal şeylerden biriydi o bölüm :frown: :welcoming:

Butterfree bölümü benim dediğim geri aldığı bölüm değil pembe Butterfree ile çiftleşip tamamen gittiği bölüm :T :D

He şimdi hatırladım, bir ara internetten Pokemon'u tekrar izlemeye başladım ama yarım kalmıştı. Film'de çok duygusaldı, Ash'n donduğu sahneyi ne zaman izlesem gözlerim doluyo. :T :D

sizde altyazılı film izleme hastalığı var:) ben türkçe dublajlı filmleri seviyorum hem dublajda çok başarılı..
mesela bugs buny i türkçe seslendirmedeki sesiyle hayal ediyorum ingilizcesi garip gelir..

alt yazılıdan değilde senelerdir devam eden diziler bunlar, mesela the simpsons'n bir bölümü 6 ayda hazırlanıyormuş. :D

benim bahsetiğim diziler dedemin yaşında madem eski benim dediklerim şarap gibi:)