En Sevdiğiniz 'Ülker' Çikolatası?

En Sevdiğiniz 'Ülker' Çikolatası?

• Dido

Oy: 5 23.8%
  • Metro

Oy: 6 28.6%
  • Albeni

Oy: 8 38.1%
  • Caramio

Oy: 7 33.3%
  • Coco Star

Oy: 3 14.3%
  • Çokonat

Oy: 4 19.0%
  • Hobby

Oy: 2 9.5%
  • Ülker Çikolatalı Gofret

Oy: 8 38.1%
  • Alpella

Oy: 1 4.8%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 4 19.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
kahvene attınmı

Ülker sevmem, pek kaliteli gelmez bana. Eskiden Ülker Çikolatalı Gofret güzeldi, ne güzel tadı vardı. Kısa süre önce almıştım hiç beğenmemiştim. Her şeyin güzel tadı eskilerde kaldı.

Yine de oyumu ona verdim.

Eti kalitedir tabi ki, Nestle de öyle.
Milka da iyidir yine.

Zaten çikolata pek tüketmem alırsam da kaliteli üstteki markalardan alırım.
Nestle ve Milka klasik çikolatalarda daha iyidir de Ülker'in bar çikolata çeşidi zenginliği yok.

Yurtdışında da varlık gösteren kaliteli bir markadır Ülker.

Milka cidden harika ama pahalı.
Benim param var ki alıyorum.
Siz fakirler bilmezsiniz falan demi.

Nestle ve Milka klasik çikolatalarda daha iyidir de Ülker'in bar çikolata çeşidi zenginliği yok.

Yurtdışında da varlık gösteren kaliteli bir markadır Ülker.
Ben pek sevmem dediğim gibi, ETİ gibi kalite varken Ülker de neymiş.

Hem.şimdi yerli malı yurdun malı TORKU çıktı onlardan al .ss Tadları hiç güzel değil, bildiğimiz HALK markası.
Ama şeker yokmus Torku da öyle bir şeyler duymuştum.

Zengin olsan Tadelle alırdın hadi boş yapma, Milka orta halli pahalıdır.

Tüm gün bu konu sayesinde canım çikolata çekti.

Bu nasıl iş ya her dk burdasın? Patron kızmıyor mu. .ss Tamam işten çıkarken almayı unutma ben kafaya takarım böyle şeyleri.

Yedim az önce nestle

Yoo kızmıyor. Niye kızsın. Telefonum yanda şarjda açık duruyor. Arada bakıyorum.

Ülkerin her ürününü severek yerim ama Ülker Çikolatalı Gofret Sevmeyen Var mı ?

Albeni,Caramio,9 Kat Tat,böyle emmeli olan çokokrem ve de tabi ki ülker çikolatalı gofret.
Sevmeyen var mı ki?

Dün gece yaptım abla çok güzel oldu cidden, nesguikten daha güzel bir tat verdi.
hahaha evet beğenmene sevindim suda yapılan enskafede özellikle o su tadını götürüyor nesguiksi bir tat veriyor evet sütle yapıldığında ise bildiğin lokum gibi misss

hahaha evet beğenmene sevindim suda yapılan enskafede özellikle o su tadını götürüyor nesguiksi bir tat veriyor evet sütle yapıldığında ise bildiğin lokum gibi misss
bana sınavda eti cin bisküvisine şarkı yazdırdım fesleğenli eti cin yapardım fesleğenli çikolatalı gofret